Guvernul şi-a asumat răspunderea pe Codul Muncii, Opoziţia a depus moţiunea - VIDEO

Guvernul condus de Emil Boc şi-a asumat, marţi, răspunderea  în faţa Parlamentului, pe Codul Muncii, proiect la care a adoptat doar opt amendamente din 144, urmând ca Opoziţia să depună, tot marţi, moţiunea de cenzură „Codul Boc - salarii mici, şomaj mare, firme falimentate“.

Guvernul a aprobat doar opt amendamente la proiectul Codului Muncii dintr-un total de 144 propuneri formulate de către parlamentarii coaliţiei, printre care şi cel care acordă prioritate la reangajare persoanelor disponibilizate colectiv pentru o perioadă de 45 de zile.

Acces restricţionat pentru cetăţeni la şedinţa de asumare pe Codul Muncii

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a luat măsuri suplimentare de securitate. În sala de plen nu vor fi decât parlamentarii şi jurnaliştii, nu şi cetăţenii care ar solicita acest lucru. Măsura este temporară. „Când are loc prezentarea asumării răspunderii de către Guvern, la lucrările Camerei vor participa în balcoane mass-media. Adică, şi în balcoane. Au fost foarte multe cereri şi nu a existat un criteriu care să se realizeze cum anume să participe la lucrări cei care cer. Atunci s-a hotărât că, în afara mass-mediei, nimeni nu participă“, a anunţat secretarul Niculae Mircovici.

Opoziţia a depus moţiunea de cenzură „Codul Boc - salarii mici, şomaj mare, firme falimentate“

Opoziţia a depus prima moţiune de cenzură de la începutul acestei sesiuni parlamentare, după asumarea răspunderii de către Guvern pentru noul Cod al muncii.  Cel mai probabil moţiunea de cenzură va fi dezbătută şi votată săptămâna viitoare, pe 16 martie.

Citeşte şi:

Sever Voinescu: Moţiunea de cenzură va fi respinsă, Uniunea Socialistă nu are forţa să impună un alt Guvern

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel