EXCLUSIV  H. D. Hartmann spune că nu l-ar fi primit pe ministrul Gerhard Karner în România / video

Sursă foto: Agerpres
Sursă foto: Agerpres

H. D. Hartmann a vorbit despre Gerhard Karner, ministrul Afacerilor Interne din Austria.

Lucian Bode l-a primit astăzi la București pe Gerhard Karner, ministrul Afacerilor Interne din Austria. În urma discuțiilor dintre cei doi, ministrul austriac a precizat că țara noastră mai are cale lungă până șa aderarea la Spațiul Schengen, dar, în același timp, și-a exprimat recunoștința față de progresele făcute de România și a spus că Lucian Bode îi este partener în a pune presiune pe Comisia Europeană în vederea îmbunătățirii securității interne a UE.

H. D. Hartmann, analist de politică externă, a comentat, în cadrul emisiunii Geostrategica, la DC News, vizita oficialului austriac în România:

„Momentul 8 decembrie 2022 a fost o insultă națională la adresa României, iar eu pe ministrul de Interne al Austriei nu îl primeam în România. I-aș fi spus: Pleacă acasă! Nu ai ce căuta după ce m-ai insultat, după ce ai inventat că noi organizăm imigrație ilegală, când, de fapt, culoarul de imigrație ilegală vine prin Croația, pe care ai acceptat-o în Schengen.

Realitatea este că a venit un ministru care acum 6 luni inventa că România este un culoar de imigrație ilegal, când acel culoar trecea prin Croația, și este primit. Ar fi trebuit să i se dea două palme și să fie trimis acasă. Asta ar fi fost reacția unui stat puternic!

Nu am vreo explicație cu privire la votul împotriva României, decât că a fost vorba de o coaliție de state europene care s-au folosit de Austria, fostul imperiu care a furat Transilvania și i-a ținut pe români în sărăcie, ca să ne blocheze intrarea în Spațiul Schengen. În rest, hegemonia financiară, energetică și forestieră a Austriei în România nu a pățit nimic. Statul Român nu a avut curajul să răspundă acestei insulte naționale privind refuzul în Schengen“, a punctat H. D. Hartmann.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel