Haine din ultima colecție a Casei Armani furate de o rețea de români

armani
armani

Opt români sunt suspecți că au furat articole din ultima colecție a Casei Armani din Verona, paguba ridicându-se la circa două  milioane de euro. Oamenii legii au găsit o parte dintre haine la naţionala de fotbal a României.

La jumătatea lunii decembrie 2012, dintr-un depozit al lanţului comercial Armani, situat în oraşul Verona, din Italia, au fost sustrase 1.416 de articole de îmbrăcăminte, din colecţia primăvară 2013. Valoarea estimată a prejudiciului a fost de aproape 2.000.000 de Euro.

 La data de 18 ianuarie a.c., poliţiştii şi procurorii au efectuat 6 percheziţii domiciliare, în urma cărora au recuperat 1.378 de obiecte de îmbrăcăminte, despre care existau date că provin din furt.

 Furtul a avut loc într-un timp extrem de scurt, suspecţii reuşind, cu ingeniozitate, să anihileze sistemele de securitate şi paza depozitului.

 După comiterea furtului, bunurile au fost trimise, de membri grupării din Italia, prin intermediul unei firme de curierat, sub formă de colete cu o greutate totală de aproximativ 1.300 kg, în 7 transporturi diferite, în ţară, pentru a fi depozitate şi plasate pe pieţele din România, dar şi din străinătate. Coletele erau destinate membrilor reţelei aflaţi în ţară.

 Din investigaţii a reieşit că, membri grupării au încercat să contacteze diferite persoane de legătură pentru poziţionarea bunurilor pe piaţa externă. Cinci persoane au fost conduse la audieri la procurorii D.I.I.C.O.T. pe numele acestora fiind dispusă măsura de a nu părăsi ţara pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel