Hală a unei firme de prelucrarea lemnului din Satu Mare, cuprinsă de flăcări. De la ce ar fi pornit incendiul

FOTO: Pixabay
FOTO: Pixabay

În urma incendiului au aproximativ 400 m pătrați din podul halei. 

Citește și: Incendiu puternic la un hotel plin cu români din Antalya. Oamenii au fost ținuți dezbrăcați, în stradă, câteva ore bune / foto în articol

O hală a unei firme de prelucrare a lemnului din municipiul Satu Mare a fost cuprinsă de flăcări, luni, incendiul fiind izbucnit de la o scânteie de la un utilaj, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Someș”.

”Pentru gestionarea situației de urgență au fost dislocate trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor SMURD B2 din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu 22 de cadre militare. Ajunse la locul intervenției, echipajele de pompieri au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări de fum la sistemul de exhaustare a rumegușului și la nivelul podului halei de producție unde ardea praful de rumeguș.

Forțele profesioniste au intervenit concomitent pentru localizarea și limitarea incendiului, reușind lichidarea acestuia în limitele găsite și evitând astfel propagarea flăcărilor la întreaga hală de producție”, precizează sursa citată.

În urma incendiului au ars aproximativ 400 metri pătrați din suprafața podului halei și aproximativ 60 metri pătrați din sistemul de exhaustare rumeguș. Nu au existat victime și nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

”Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind scântei mecanice provenite de la un utilaj de prelucrare a lemnului”, a mai arătat ISU Satu Mare, citat de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel