Haos în București, șantierele fac prăpăd în trafic. ”Mă uit la Arcul de Triumf de 30 de minute și nu trec de el”. Blocaj total în nordul Capitalei

foto InfoTrafic București și Ilfov
foto InfoTrafic București și Ilfov

Bucureștiul, în lucru! Șantierele par că provoacă chiar un mare deranj, nu unul atât de mic pe cât anticipa primarul general. 

Citește și: Marcel Ciolacu anunță colaborarea cu Nicușor Dan: în Bucureşti e o situaţie gravă

”Mă uit la Arcul de Triumf de 30 de minute și nu trec de el. Ce se întâmplă azi că am făcut 2 km în aproape o oră?!” a scris un internaut pe grupul ”InfoTrafic București și Ilfov”. 

”E blocat pentru că au deviat traficul lângă Podul Constanța și acum e blocat accesul și dinspre Expoziției spre Casa Presei Libere. Practic, tot ce venea pe Grivița și 1 Mai trebuie să treacă pe o străduță mică de lângă Podul Constanța, nu mai poate ocoli pe la Casa Presei libere...” a răspuns un internaut. 

”Am venit de la Târgoviște. Am făcut 3 ore un drum care îmi lua o oră jumate” arată un alt comentariu. Un șofer a scris: ”La fel și eu, un drum de 20 de minute în 50”.

”Și încă nu au început copiii școlile” a remarcat un alt șofer. ”S-au deschis șantiere pe Grivița și Kiseleff. Când începe școala, o să fie haos total” a scris altul. 

Nicușor Dan a anunțat un mic deranj în București

”Trebuie să reparăm pasajele de la Obor și de la Lujerului, care sunt într-o stare precară și trebuie să ne gândim la sume de până la 100 de milioane de lei. Nu vorbesc despre alte investiții viitoare care țin tot de infrastructură: de șine de tramvai, de toate lucrurile astea mari” a anunțat Nicușor Dan, în emisiunea realizată de Răzvan Dumitrescu la DCNewsTV. 

Primarul general reales a anunțat că a semnat contractele și urmează, în curând, să se scurgă cele ”12 luni de execuție pe toți cei 50 de kilometri care au rămas”- de șină de tramvai. ”Într-o lună, două, simultan (încep lucrările n.r.)” a spus edilul, în emisiunea ”Ce Se Întâmplă”. 

Nicușor Dan a anunțat că vorbim despre multe străzi principale din București unde vor avea loc lucrări, dând exemplu: ”Mihalache, Călărași, Barasab”: ”Sunt multe zone, o să fie un mic deranj, dar e nevoie să le facem și o să le facem”. 

După ce a anunțat un ”mic deranj” pentru bucureșteni, Nicușor Dan a anunțat și alte măsuri ”impopulare”. 

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că numărul celor care folosesc transportul în comun a crescut cu 40% din iulie 2021 până astăzi. Edilul consideră că s-a întâmplat asta pentru că ”am adus vehiculele astea noi, e mai curat”, prezentând mai multe avantaje. 

”Asta e direcția în care vrem să mergem” spune primarul. Despre cei 50 de kilometri e linie de tramvai, Nicușor Dan afirmă că ”pe mare parte vor putea să circule și autobuzele” care astăzi ”nu pot merge pentru că-și rup cauciucurile”.

”Am făcut ceva benzi unice, o să mai facem, asta e gratuit, în sensul în care acolo unde autobuzul circulă pe linia de tramvai nu suprimi o bandă de circulație. O să mai facem și măsuri d-astea impopulare în primă fază” a anunțat primarul general. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel