Haos la Dinamo: Bonetti strigă ”blat”, Dănciulescu, ”o mizerie”

După ce Dinamo a pierdut, sâmbătă seara, pe teren propriu, meciul cu CFR Cluj și, totodată, orice șansă de a mai câștiga campionatul, Ionel Dănciulescu a dezvăluit la DigiSport că antrenorul Dario Bonetti şi-a acuzat jucătorii de ”blat”, ceea ce i se pare ”o mizerie”, iar mulți coechipieri de-ai săi nici nu-și mai doresc să joac.e, citează prosport.ro.

Ionel Dănciulescu, atacantul lui Dinamo susţine că antrenorul Dario Bonetti a intrat în vestiar la pauză şi i-a acuzat, în cea mai neagră zi din viața sa de fotbalist, ori că nu vor să joace, ori sunt ”blat”, iar evenimentele din ultima perioadă, respectiv acuzațiile nefondate, i-a demoralizat pe mulți jucători de la Dinamo, care nici nu-și mai doresc să intre pe teren.

"Cu cine stăm noi înăutru, în vestiar? Luchin are dreptate. Este cea mai neagră zi din viaţa mea de fotbalist. Bonetti a zis în vestiar că ori nu vrem să jucăm, ori suntem "blat". Am avut şi ieri o discuţie cu el pe tema asta. N-a pomenit numele lui 'nea Ando, dar trebuia să-l mai pomenească?

N-am făcut aşa ceva în viaţa mea. Sunt de 11 ani la Dinamo, oamenii mă ştiu, eu n-am făcut aşa ceva în viaţa mea. Bălgrădean n-a jucat, dar eu am jucat. Colegii de pe bancă mi-au zis că iar voia să mă schimbe în minutul 10. De ieri Bonetti ne-a zis că dacă ne sună cineva...

Vă daţi seama, sunt mulţi jucători care nu-şi mai doresc să joace, aşa ne simţim. Asta din cauza a ceea ce s-a întâmplat în zilele acestea. Au mai fost acuzaţii nefondate şi după meciul cu Universitatea Cluj. Asta este. Eu spun adevărul, n-am de ce să mint.

Moţi şi Scarlatache au fost acuzaţi că au luat intenţionat cartonaşe, o mizerie. Aşteptăm şi noi să ne ia şi nouă cineva apărarea. Lumea ne cunoaşte. Ok, prima repriză a fost mai slabă, dar dacă spune cineva despre mine, eu ies din fotbal şi n-o să mai auziţi de mine toată viaţa. Să nu înţelegeţi că am eu ceva cu domnul Bonetti. Asta este viaţa, poate nu mai joc, dar coloana mea vertebrală este dreaptă şi o să merg cu privirea sus toată viaţa.Normal că toată lumea e supărată, dacă noi câştigam meciul ăsta, mai aveam şanse", a declarat Ionel Dănciulescu la DigiSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel