Haos pe Aeroportul Otopeni: Sute de oameni, prinși între curse întârziate și temperaturi extrem de ridicate. Wizz Air nu dă despăgubiri și retrage angajații pentru a evita conflictele cu pasagerii

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Este un haos general pe Aeroportul Otopeni creat din cauza mai multor întârzieri de curse.

 

Sunt câteva sute de oameni care așteaptă în Aeroportul Otopeni. Mai multe curse programate pentru această după-amiază au întârzieri semnificative de peste 2 ore. Una dintre ele, programată în intervalul 14-20, nu se știe nici în acest moment când va decola. Nu există nici măcar o oră estimată. Altă cursă, programată la 14:35, se estimează că va pleca “în curând”. O a treia cursă are o întârziere de două ore.

Sunt foarte mulți bătrâni și copii care au prezentat stări de rău din cauza temperaturilor mari și a lipsei aerului condiționat. Mai mult, toate cursele de la compania Wizz Air au întârzieri. Acestea nu sunt afișate pe tabelă, tocmai pentru a nu oferi despăgubiri. Angajații au fost scoși din incintă, de la ghișeu sau de la porți pentru a se evita altercația cu pasagerii, susține Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel