Hărdău: Demisia lui Funeriu nu a fost cerută de parlamentari în genere, ci de sistemul educaţional

hardau
hardau

Preşedintele Comisiei de Învăţământ din Senat, Mihail Hărdău (PDL), afirmă că demisia lui Daniel Funeriu "din fruntea Ministerului Educaţiei nu a fost cerută de parlamentari în genere, ci de propriul sistem educaţional" şi îl invită "să nu caute ţapi ispăşitori în zona Parlamentului".

Senatorul PDL Mihail Hărdău a afirmat, într-un comunicat de presă transmis sâmbătă, că, având în vedere situaţia creată la nivelul salarizării profesorilor în învăţământul preuniversitar, îi solicită ministrului Daniel Funeriu "o analiză atentă a felului în care s-a promovat reforma în educaţie", transmite Mediafax.

"Apreciez că demisia din fruntea Ministerului Educaţiei nu a fost cerută de parlamentari în genere, ci de propriul sistem educaţional. Nu găsesc rostul şi suportul unor afirmaţii irealiste cum că demisia este cerută de unii parlamentari în scopuri personale", a arătat Hărdău.

Senatorul PDL l-a invitat public pe Daniel Funeriu "să nu caute în mod repetat ţapi ispăşitori în zona Parlamentului, inducând ideea că i se vânează postul şi să se uite mult mai îndeaproape".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel