Harris vs. Trump: Procentele caselor de pariuri din America arată că șansele lui Harris sunt în creștere, dar Trump este în continuare lider

Foto: Facebook Kamala Harris
Foto: Facebook Kamala Harris

Pe măsură ce Joe Biden se retrage din cursa prezidențială din SUA, iar Kamala Harris câștigă sprijin din partea democraților. Datele Betfair Exchange indică faptul că șansele ei se îmbunătățesc.

Kamala Harris urcă ușor și sigur în sondaje.Cu toate acestea, vicepreședintele încă se confruntă cu o provocare semnificativă pentru a-l depăși pe Donald Trump, care și-a menținut electoratul aproape în ultimul an.

Cu o zi înainte de a se retrage din cursa prezidențială, Joe Biden se afla la 57 de puncte procentuale în urma lui Trump, conform datelor privind cotele de pariuri de la Betfair.

Șansele de victorie ale lui Donald Trump erau de 64%, cu 7% pentru Joe Biden și 17% pentru Kamala Harris.

La începutul Convenției naționale republicane din 2024, la doar câteva zile după tentativa de asasinat a lui Donald Trump, șansele acestuia erau de 69%.

După ce Biden a ieșit din cursă duminică, șansele de victorie ale lui Trump au scăzut la 62%.

Cel mai mare avans al lui Biden față de Trump înainte de dezbaterea CNN și retragere

Donald Trump l-a devansat în mod constant pe Joe Biden din momentul în care actualul președinte a fost pus sub procedura de impeachment în septembrie 2023, cu excepția a trei zile din aprilie 2024, când șansele lui Joe Biden au fost cu mai puțin de un punct procentual mai mari decât cele ale lui Donald Trump.

În timpul procesului penal, Donald Trump avea un avans de două puncte procentuale față de actualul președinte.

Cel mai mare avans al lui Biden față de Trump a fost înregistrat la 7 iunie 2023, când avea un avans de 18 puncte procentuale.

De altfel, câteva dintre cele mai mari avansuri ale lui Joe Biden față de Donald Trump au avut loc în iunie 2023, în perioada în care au fost depuse acuzații împotriva fostului președinte.

Una a fost depusă la 30 martie, alta la 8 iunie, care a fost respinsă, și încă două în august, care nu au fost încă soluționate.

Acesta a fost găsit vinovat pentru toate capetele de acuzare de falsificare a înregistrărilor comerciale.

Totuși, acest lucru nu i-a diminuat semnificativ avansul, probabil din cauza îngrijorărilor tot mai mari cu privire la capacitatea președintelui Biden de a rămâne în funcție, ceea ce a dus în cele din urmă la retragerea sa, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel