EXCLUSIV  Hartmann neagă încălzirea globală. Ce a descoperit la Biblioteca Academiei / video

Foto: Freepik
Foto: Freepik

H. D. Hartmann a vorbit despre temperaturile ridicate din ultima perioadă.

H. D. Hartmann a făcut unele precizări, în cadrul emisiunii „Geostrategica“, despre temperaturile ridicate din ultima perioadă și fenomenele metorologice extreme ce par a se întâmpla în premieră și a avea un impact cum nu s-a mai văzut.

„Parcă avem tendința acum să vedem numai lucrurile rele. Că a luat foc pădurea în Grecia, care s-a dovedit până la urmă că cineva a pus focul, că s-a dus nu știu ce etc. Eu aș fi întrebat de ce nu au ars vilele bogaților în Hawaii și au ars doar pământurile săracilor. Focul ăla nu s-a dus la vila lui Tom Jones, ci numai pe la casele săracilor.

Dezastre s-au întâmplat tot timpul. Nu sunt de acord cu teoria că dintr-odată se întâmplă. De exemplu, am fost la Biblioteca Academiei, iar pe prima pagină a unui ziar din 1942 era o poză a unor țărani din Câmpia Română, pe lângă o slobozie - se chemau așa pentru că acolo au fost comunități de robi de etnie rromă - care dormeau pe acoperiș. Erau 46 de grade Celsius. August 1942! Au mai existat astfel de excese ale vremii“, a spus Hartmann.

CITEȘT EȘI         -        Cum va fi vremea până duminică, 3 septembrie. Elena Mateescu (ANM), prognoza meteo: Fenomene extreme. Cod Galben și Portocaliu de furtuni și ploi

„Și în 23 august 1944 au fost călduri mari în Capitală. Mulți demnitari erau plecați la munte, la Snagov.“, a adăugat Val Vâlcu.

„E frumos să spunem că se întâmplă totul dintr-odată, dar realitatea este că s-a mai întâmplat. De exemplu, în Arabia Saudită a fost, acum o săptămână, ninsoare, în timp ce în Austria erau inundații“, a precizat H. D. Hartmann.

CITEȘTE ȘI         -        EXCLUSIV  Teoria lui Hartmann privind moartea lui Prigojin / video

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel