EXCLUSIV  Herman Berkovits, medicul lui Netanyahu, detalii din culisele întâlnirii premierului Israelului cu Marcel Ciolacu / video

Ciolacu
Ciolacu

Dr. Herman Berkovits, medicul lui Benjamin Netanyahu, a prezentat detalii mai puțin cunoscute din cadrul vizitei premierului Marcel Ciolacu în Israel.

Dr. Herman Berkovits, medicul lui Benjamin Netanyahu, a fost invitat la interviurile DC News, unde a fost întrebat de analistul politic Bogdan Chirieac despre vizita pe care premierul Marcel Ciolacu a efectuat-o ieri în Israel.

Întrevederea dintre cei doi premieri a fost organizată chiar de către Herman Berkovits, care a mărturisit că pentru el „a fost un lucru foarte important că a avut loc această întâlnire între cei doi premieri și între Guvernul României și Guvernul din Israel“.

„Premierul Netanyahu l-a primit pe Marcel Ciolacu încă de la intrarea în sediul Guvernului din Israel cu un mesaj de bucurie. Populația Israelului a fost foarte fericită că a venit această delegație, mai ales că în Israel trăiește o comunitate de origine română foarte, foarte mare.

Apoi s-a trecut la întâlnirea celor două cabinete, cu cei doi premieri, o întâlnire foarte călduroasă. Pentru mine, cele mai importante au fost acele întâlniri între miniștri. S-a vorbit despre dezvoltarea relațiilor economice în toate domeniile, de la turism și agricultură până la domeniul militar.

A fost și o întâlnire particulară între domnul Netanyahu și domnul Ciolacu, unde am fost și eu invitat, la o masă între noi trei. S-a vorbit despre relațiile dintre cele două țări, întâlnire la care mi-a făcut o mare plăcere să particip. După aceea au avut loc acele întâlniri bilaterale între miniștri.

Pentru mine a fost o zi de sărbătoare, că am reușit să fac acest lucru, ambii premieri fiind foarte mulțumiți. Toată presa din Israel a scris foarte mult despre această vizită și foarte mulți cititori au citit despre ea“, a relatat, la DC News, dr. Herman Berkovits, medicul lui Benjamin Netanyahu.

Mai multe detalii vedeți aici:

Youtube video image

Premierul Marcel Ciolacu a fost primit, joi, de omologul israelian, Benjamin Netanyahu, prilej cu care a reafirmat că România susţine dreptul Israelului la autoapărare.

"Consolidarea cooperării cu premierul Netanyahu şi cu prietenii noştri israelieni. România şi Guvernul României sprijină dreptul Israelului la autoapărare şi am exprimat îngrijorarea noastră cu privire la situaţia de securitate şi pericolul escaladării regionale, a precizat Ciolacu pe platforma X.

Premierul a fost însoţit de o delegaţie guvernamentală din care fac parte ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Radu Oprea, şi deputatul Silviu Vexler.

Agenda vizitei a inclus, de asemenea, o întrevedere tete-a-tete a premierului cu preşedintele Statului Israel, Isaac Herzog, și o întrevedere în plen a delegaţiei guvernamentale române cu oficiali ai statului israelian.

La rândul lor, miniştrii care l-au însoțit pe premierul Marcel Ciolacu au avut întrevederi bilaterale cu omologii lor israelieni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel