Hillary Clinton i-a dat sfaturi Kamalei Harris despre cum să-l învingă pe Donald Trump

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Hillary Clinton, candidatul Partidului Democrat din 2016, când a pierdut în fața democraților, i-a dat sfaturi Kamalei Harris despre cum să-l învingă pe Donald Trump.

Hillary Clinton i-a dat câteva sfaturi Kamalei Harris înainte de dezbaterea prezidențială ABC de marți seară cu Donald Trump, scrie yahoonews.

„Am vorbit cu ea despre o serie de lucruri”, a spus Clinton pentru New York Times. „Nu ar trebui să fie o momeală. Ar trebui să-l momească. El poate fi zguduit. El nu știe cum să răspundă la atacurile directe, de fond.”, a zis Hillary Clinton.

„Având în vedere trecutul ei de procuror, cred că va fi pregătită să facă asta. Adică, atunci când am spus că este o marionetă rusă, pur și simplu l-am pulverizat. Cred că acesta este un exemplu al modului în care îl poți enerva cu adevărat.”, a mai zis Clinton.

„S-a dovedit că este o bună vorbitoare, atât în ​​cursele ei din California, cât și în dezbaterea cu Mike Pence”, a spus Clinton despre performanțele anterioare ale lui Harris.

„Deci cred că trebuie să fie suficient de pregătită încât să se simtă confortabil atât în ​​atac, cât și în apărare împotriva lui Trump, pentru că sunt multe de acoperit cu el.”, a mai zis ea.

Clinton a mai zis despre Trump că „nu răspunde la întrebări”.

„Nu vine cu detalii. Din raportare reiese că el merge cu o abordare de pământ pârjolit și va încerca doar să o doboare, care este strategia lui obișnuită. Cu cât este mai expus mai mult pe scenă, puterea lui scade. Nu este un lider stabil. Cu cât se expun mai mult, cu atât oamenii vor avea mai multe îndoieli cu privire la el. Și asta este cu adevărat ceea ce este menită să facă această dezbatere, deoarece oamenii care deja sunt hotărâți pe cine vor vota nu se vor schimba.”, a conchis fosta candidată a democraților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel