Hillerin: Mulți dintre cei care vorbesc despre principii în cazul Șoșo se regăsesc și pe lista celor care au semnat petițiile pentru interzicerea Antenei 3

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Jurnalistul Patrick André de Hillerin a făcut un comentariu despre apărătorii Dianei Șoșoacă, apărători „deghizați”.

VEZI ȘI: Cea mai mare cumpănă din viața lui Ciucă. Ce îl sperie cel mai tare / video

El a subliniat că mulți dintre cei care apără astăzi dreptul Dianei Șoșoacă de a candida, avertizând asupra posibilelor consecințe pentru libertatea de exprimare, sunt aceiași care au susținut în trecut interzicerea postului Antena 3, deoarece nu erau de acord cu modul în care acesta îl ataca pe fostul președinte Traian Băsescu (pe care de Hillerin îl numește ironic „turnătorul Petrov”).

„Mulți dintre cei care vorbesc, astăzi, despre principii în cazul Șoșo, atrăgându-ne atenția că după interzicerea unei candidaturi poate urma interzicerea unei televiziuni, de exemplu, se regăsesc și pe lista celor care au semnat petițiile pentru interzicerea Antenei 3, pentru că nu le plăcea lor cum îl atacă pe turnătorul Petrov. Case closed”, a scris jurnalistul Patrick André de Hillerin.

Curtea Constituţională a României a publicat, luni, motivarea deciziei privind respingerea candidaturii Dianei Iovanovici-Şoşoacă la funcţia de preşedinte al României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel