Ești pasionat de bucătăria tradițională, dar și internațională? HipTrip România Culinară te așteaptă la unul dintre festivalurile verii, în perioada 9-12 august, în grădina conacului Vivolis.
HipTrip România Culinară este un proiect care pune în valoare obiceiurile culinare și gastronomia românească și susține reinventarea acesteia, alături de generațiile tinere, urbanizate. Evenimentul se va desfășura în perioada 9-12 august, în grădina conacului Vivolis, acolo unde pasionații de bucătăria tradițională, dar și internațională, pot beneficia de sesiuni de live cooking, ateliere culinare, dezbateri cu invitați speciali, proiecții de filme tematice, concerte și mâncare din toate colțurile lumii. Deschiderea evenimentului va avea loc pe data de 9 august, în cadrul unei seri destinate inaugurării conacului Vivolis și proiectului HipTrip România Culinară, alături de bloggeri, presă și invitați speciali, se arată în comunicatul remis DCNews.
Evenimentul se va desfășura pe un domeniu vast, populat cu food-truck-uri, standuri de live cooking, pături de picnic, baruri și cinematograf în aer liber. HipTrip România Culinară îmbină arta din bucătărie cu arta cinematografică, astfel că fiecare zi de eveniment se încheie printr-o proiecție de film cu tematică culinară.
Totodată, în cadrul HipTrip România Culinară, chef Mihai Toader și muzicianul Simion Bogdan Mihai vor susține avanpremiera proiectului lor: "Fragmente", împreună cu o sesiune de Q&A.
Programul HipTrip România Culinară aduce invitați din diferite zone ale țării, care să ofere demonstrații autentice, preparate gătite și sfaturi culinare. Pe durata a trei zile, grădina conacului este deschisă atât pentru o experiență culinară unică, cât și pentru un weekend de picnic și relaxare în aer liber.
Evenimentul este kid-friendly, iar intrarea se va face pe bază de bilet, furnizat prin intermediul eventbook.ro, online, sau la fața locului.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu