Hocheistul Florin Marinescu, supus la umilinţe verbale şi fizice de colegii maghiari

hochei
hochei

Caz fără precedent în sportul românesc. Mai mulţi jucători de origine maghiară, din lotul olimpic de hochei al României, l-au supus pe Florin Cosmin Marinescu unor umilinţe verbale şi fizice în vestiarul patinoarului Lajos Vakar din Miercurea Ciuc, chiar de Ziua Națională.

Cazul este cercetat de o comisie, formată din reprezentanţi ai Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă şi Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, vor analiza acest incident.

Oficialii Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă au dispus, de urgenţă, o anchetă din care a reieşit că jucătorul Florin Cosmin Marinescu a fost supus unor umilinte verbale şi fizice de neacceptat. Incidentul a fost provocat de jucătorul Antal Alfred şi continuat de jucătorii Gereb Istvan şi Molnar Akos, care au recunoscut cele întâmplate.

“Faptele sunt regretabile şi, mai grav, că s-au petrecut în cadrul unui program multianual, iar sportivii implicaţi vor reprezenta România la o competiţie organizată de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român. Avand în vedere acest aspect, în cursul zilei de 12 decembrie s-a hotărât ca incidentul să fie analizat de o comisie, formata din reprezentanţii COSR şi FRHG, iar decizia privind sancţionarea celor implicaţi să fie luată de Comisia de Etică a COSR”,a declarat preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, Tanczos Barna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel