Holograf și-a amânat concertele de la Sala Palatului

Cele două concerte ale trupei Holograf de pe 25 și 26 decembrie vor fi suspendate până când solistul formației, Dan Bitman, se va reface complet.

Autor: Andreea Sevici

„Vom suspenda concertele până suntem siguri că Dan va putea cânta. Trebuie să avem certitudinea 100% că se vor putea ţine la cel mai înalt nivel“, a afirmat Edi Petroşel, toboşarul formaţiei Holograf. Este probabil ca cele două concerte să aibă loc în cursul anului următor.

Cele două show-uri, inițial programate în luna octombrie, au fost amânate din cauza unor probleme de sănătate ale solistului, Dan Bitman.

„Le mulţumesc tuturor care mi-au trimis mesaje de susţinere, însă nu este vorba de ceva foarte grav, iar problema s-a rezolvat cu succes. Ce-i drept, această mică pauză o programasem după cele două concerte de la Sala Palatului, însă planurile nu se potrivesc întotdeauna“, a declarat Bitman într-un comunicat de presă, din 10 octombrie.

Tot atunci, Edi Petroșel a precizat că Dan Bitman a fost operat la Viena, pe 3 octombrie, operația fiind una de succes. „A fost operat la gât. I se obturase un canal, o venă şi, pentru a nu fi în pericol de accident vascular, s-a operat. Operaţia a reuşit şi el se simte bine acum, se odihneşte. Are nevoie de o perioadă de trei-patru săptămâni de recuperare“, a adăugat toboșarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel