Hopincă anunță că s-a finalizat numărătoarea voturilor: Sunt câștigătorul alegerilor pentru Primăria Sectorului 2

Foto: DC News
Foto: DC News

Candidatul PSD - PNL la Primăria Sectorului 2, Rareş Hopincă, a spus vineri că Biroul Electoral de Sector a finalizat numărătoarea voturilor, iar el este cel care a câştigat alegerile locale.

”Tocmai s-a finalizat numărătoarea de către Biroul Electoral de Sector, s-a validat şi ultimul proces verbal care mai era de validat, s-a menţinut o diferenţă de peste 300 de voturi în favoarea mea, ceea ce arată că sunt câştigătorul alegerilor locale pentru Primăria Sectorului 2. (...)

Este o întreagă epopee, pentru că nu a găsit nimeni acea cerere despre care vorbeşte domnul Mihaiu, s-a vorbit foarte mult în mass-media despre cererile de renumărare, dar cererile nu au fost găsite la Biroul Electoral de Sector sau la Biroul Electoral Municipal. Din punctul meu de vedere, toată această discuţie despre anumite nereguli este un pretext pentru a justifica că s-au pierdut alegerile de către USR şi este în fapt un refuz de a recunoaşte această înfrângere”, a declarat Rareș Hopincă, înainte de şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD, care se desfășoară vineri la Sâmbăta de Sus.

Rareș Hopincă a adăugat faptul că 'este imperios necesar' să fie lăsată în urmă 'toată febra de campanie' şi să se dea startul la colaborarea în beneficiul cetățenilor Sectorului 2, precizând că trebuie să existe o tranziţie de mandat cât mai constructivă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel