EXCLUSIV  Horoscop, joi, 2 iunie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop zilnic. Mercur își va opri mâine retrogradarea. 

Mercur se pregătește să își oprească retrogradarea. Să ne amintim câteva date. Și-a început retrogradarea în semnul Gemenilor, pe 10 mai, s-a întors în semnul Taurului pe 23 mai și mâine își va relua mersul direct. Această retrogradarea a avut ca scop conștientizarea valorilor, talentelor, dar și a resurselor. Unii dintre voi și-au dat seama că nu au toate resursele pentru anumite proiecte și că este cazul să mai renunțe la câteva dintre ele. Oricum, discuția principală a ultimelor săptămâni a fost despre bani, despre creșterile prețurilor, despre inflație și despre găsirea unor metode de ajutorare. 

Berbec

Inițiativă există din plin, dar ceva te reține. Îți faci mai multe calcule înainte de a trece la treabă. Astăzi chiar ai nevoie de siguranță. 

Taur

Cum Mercur se va opri din retrogradat la tine în semn, îți dai seama că îți va fi greu să iei orice decizie. Procrastinarea va fi prezentă astăzi. 

Gemeni

Ai putea să te gândești la ce ți-a adus această retrogradare a lui Mercur. Ce a fost adevărat și câte frici neîntemeiate ți-au dat târcoale.

Rac

Autonomia este foarte importantă. Deci fă tot posibilul să nu depinzi de alții, de permisiunea și resursele lor. Și chiar te vei descurca singur. 

Leu

Blocajele din zona carierei nu sunt grave. Dar te vor face să îți pierzi deseori răbdarea. Te vei măcina mai mult decât este cazul. 

Fecioară

Îți vei da seama că nu are rost să iei exemplul altora. Adică îți priește să asculți și alte variante, dar nu neapărat pentru a le folosi. 

Balanță

Trebuie să faci diferența între ce este produsul imaginației tale și ce este real. Câteodată, mintea ne poate juca diverse feste. 

Scorpion

Vei dori ca oamenii din jurul tău să fie mai hotărâți. Dar astăzi nu este cazul. Astrele îți recomandă să te bazezi mai degrabă pe propriile opinii. 

Săgetător

Haosul de la locul de muncă nu trece cu una cu două. Ba chiar va trebui să înveți să îl accepți. Astfel îți vei da seama că poți funcționa și în asemenea condiții. 

Capricorn

Vin momente când trebuie să te pui pe primul loc. Nu este ușor, dar vei reuși. Este important să îți cunoști limitele personale și să ții cont de ele. 

Vărsător

Dacă vrei să îți strici ziua, intră în discuții contradictorii cu restul familiei. Dar mai bine ar fi să te ferești și să îți vezi de propriul calendar al zilei. 

Pești

Ești destul de preocupat de evoluția personală. Dar ai grijă să nu faci o obsesie din acest fapt. Pentru că vei pierde din vedere detalii importante. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel