EXCLUSIV  Horoscop, marți, 1 februarie 2022. Lună Nouă în Vărsător

Daniela Simulescu, astrolog
Daniela Simulescu, astrolog

Horoscop. Lună Nouă în Vărsător. 

Pe 1 februarie, în primele ore ale dimineții, avem a două Lună Nouă din 2022. De această dată în semnul Vărsătorului. Este o zi bună pentru intenții. Dar pentru că Luna Nouă este în conjuncție cu Saturn și în careu cu Uranus, recomandabil ar fi să intenționezi să schimbi un obicei toxic cu unul sănătos. Saturn se va asigura că te vei ține mult timp de noua rutină.

Berbec

Viitorul apropiat poate deveni mai apropiat dacă vei face un prim pas în acest sens. Adică, dacă vei fi mai atent la acțiunile zilnice.

Taur

Luna Nouă activează sectorul profesional. Relația ta cu superiorii se poate schimba sau vei dori un nou rol în cadrul companiei unde lucrezi.

Gemeni

Luna Nouă îți va vorbi despre necesitatea acumulării unor noi cunoștințe care să te ajute să evoluezi, mai ales pe plan profesional.

Rac

Luna Nouă s-ar putea să îți ofere numeroase stări, multe dintre ele contradictorii. Însă, cu siguranță, vei fi năpădit de unele griji inutile.

Leu

Este o zi nemaipomenită pentru a discuta cu partenerul despre ce nu funcționează. Și de a găsi soluții pentru următoarele zile.

Fecioară

Colegii îți vor atrage atenția că ești prea detașat la locul de muncă. Și că, dacă vei dori să meargă lucrurile mai bine, va trebui să lucrezi în echipă.

Balanță

Fericirea personală este motivul principal al Lunii Noi de astăzi pentru tine. Și astrele îți recomandă să nu aștepți de la ceilalți idei în acest sens.

Scorpion

Armonia din cadrul familiei este baza ta pentru absolut orice. Ai nevoie de liniște acasă pentru a putea obține rezultate în alte domenii.

Săgetător

Simți că libertatea de mișcare îți este afectată. Conștientizezi că sunt unele limite pe care nu ar trebui să le întreci, nici măcar în cadrul discuțiilor.

Capricorn

Luna Nouă activează zona banilor. Poți face o investiție serioasă. Sau te poți gândi cum să îți eficientizezi bugetul personal de acum încolo.

Vărsător

Luna Nouă are o temă, mai ales că se petrece în semnul tău: starea de bine. Câteodată, pentru asta, trebuie să faci tot felul de lucruri care nu îți convin.

Pești

Orice efort suplimentar se va resimți uimitor. Astrele îți recomandă să nu îți aglomerezi programul doar de dragul de a o face.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel