EXCLUSIV  Horoscop, joi, 26 octombrie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Ne apropiem de Eclipsa de Lună. 

Ne apropiem de Eclipsa de Lună/Luna Plină din Taur. Cum, în acest moment, axa Taur-Scorpion este destul de dinamică, vom face tot posibilul să mai amânăm unele decizii, dar nu se va mai putea. Încăpățânarea nu ajută la nimic bun, din contră. Ne creează stres suplimentar. Zile importante pentru decizii financiare. 

Berbec

Luna va intra în semnul tău. Vei simți așa o doză în plus de energie și chef, dar nu vei ști ce să faci cu ele în mod concret. 

Taur

În multe momente ale zilei vei fi stresat, însă fără un motiv anume. Astrele îți recomandă să te odihnești mai mult. 

Gemeni

Mercur va avea un rol serios în momentul eclipsei. S-ar putea să sesizezi schimbări la locul de muncă, mai ales în atitudinea colegilor. 

Rac

O parte din tine nu ar renunța deloc la confort, dar cealaltă ar vrea mai multă aventură. Va trebui să le împaci pe ambele. 

Leu

Comportamentul tău se va modifica în urma unor evenimente din carieră. Nu vei mai fugi de compromisuri. Chiar ai nevoie de liniște. 

Fecioară

Te complici prea mult. În orice privință. Poate este cazul să înveți să simplifici viața. Poți începe cu modul de gândire. 

Balanță

Partenerul îți atrage atenția asupra modului în care cheltuiești banii. Mai ales cei la comun. Este cazul să fii mai chibzuit. 

Scorpion

Încearcă să acorzi atenție suplimentară partenerului. Unele gesturi îl pot trăda. Nu ar strica să inițiezi unele discuții. 

Săgetător

Nu prea faci față volumului de muncă. Nici la serviciu, și nici acasă. Ceri ajutorul, însă apropiații sunt și ei ocupați. 

Capricorn

Familia îți face numeroase reproșuri. Inițial, le vei ignora, dar până la finalul zilei nu vei mai putea. Trebuie să discuți onest cu cei dragi. 

Vărsător

Urmează o perioadă încărcată din punct de vedere profesional. Cumva ar trebui să îți faci treaba simplu, nu să ți-o complici. 

Pești

Ești foarte evitant astăzi. Te gândești la ce îți dorești, dar parcă îți pasă și de cei dragi. Încearcă să nu te sacrifici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel