Horoscop 1-7 mai 2023. Daniela Simulescu, previziuni pentru Rac / video

freepik.com
freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Rac. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 1 - 7 mai 2023.

Vi se dau planurile peste cap. Dacă v-ați programat ceva, v-ați organizat ceva pentru zilele următoare, nu neapărat pentru această săptămână, poate peste o lună, ei bine, zilele următoare veți fi anunțați că trebuie să reveniți asupra deciziei, că trebuie să amânați, trebuie să reajustați, să recorectați, să reluați, să reparați, să reconstruiți.

Conjuncția Mercur retrograd se petrece în casa a XI-a, care are legătură cu următorul pas pe care îl faceți. Deci, iată, în următorii pași pe care aveați de gând să îi urmați, apar schimbări. Se întâmplă, nu este ceva negativ neapărat.

Această eclipă se petrece pe axa 5-11. Pentru unii dintre voi, copiii vor trece prin evenimente ciudate, dar importante. Pentru cei care nu aveți copiii, în relațiile cu ceilalți vă veți regăsi într-un moment în care va trebui să vă spuneți cuvântul și aveți frică, bineînțeles, că dacă vă impuneți sau puneți limite se supără ceilalți pe voi, dar este responsabilitatea lor nu este responsabilitatea voastră. Responsabilitatea voastră este să vă puneți limită. În primul rând să nu o depășiți voi, ca să le arătați celorlalți că nu le permiteți nici lor să o depășească și bineînțeles trebuie să aveți mare grijă dacă simțiți că viața voastră a intrat într-o buclă care nu vă convine și încercați să vă dați seama de unde a pornit bucla aia și să o corectați, dacă se poate. Aveți șansa asta, întotdeauna când avem o eclipsă de Lună, mai ales că Luna este guvernatorul vostru. Este o eclipsă de Lună în raport cu Uranus. Este instabilitatea aia pe care nu o puteți controla, dar e momentul în care puteți da timpul înapoi să vă dați seama de unde a pornit situația aceasta.

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel