EXCLUSIV  Horoscop 1-7 mai. Daniela Simulescu, avertisment pentru Fecioară / video

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Fecioară. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 1 - 7 mai 2023.

Mercur, guvernatorul vostru, este în continuare retrograd în casa a IX-a, se întâlnește cu Soarele. E o conjuncție importantă în 2 mai: aveți grijă la călătorii, la mail-uri, la apelurile telefonice, la actele pe care le semnați, la tot ce înseamnă întârzieri. Uitați-vă prin casă dacă toate actele voastre sunt valabile, dacă trebuia să plătiți o factură, adică toate chestiunile acestea de mișcare, de comunicare, de documente administrative, astea sunt puțin date peste cap.

Venus este în casa a X-a și va face careu cu Neptun, în 4 mai, așa că aș avea puțină grijă în legătură cu promisiunile pe care le primesc la locul de muncă sau ce promisiuni fac eu. Să nu avem mai multă încredere într-un șef, într-un coleg, într-o situație sau atenție, nici măcar în voi, pentru că această conjuncție Mercur retrograd-Soare vă poate face să uitați că voi nu puteți funcționa într-o anumită situație.

Eclipsa vouă nu vă provoacă neplăceri, ci vă obligă să funcționați cu mai puține resurse în anumite situații. Dacă vi se dă un proiect și nu aveți buget pentru el, o să vă plângeți că nu aveți buget, dar vi se va spune că veți găsi cu siguranță idei. Și te vei chinui și vei găsi niște idei. Când te afli în impas în zilele următoare, vei găsi soluțiile cu siguranță. 

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel