EXCLUSIV  Horoscop 1-7 mai. Daniela Simulescu anunță o săptămână importantă pentru Leu / video

Sursa foto: pxhere.com
Sursa foto: pxhere.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Leu. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 1 - 7 mai 2023.

Este o săptâmână importantă pentru voi. Guvernatorul vostru este implicat în multe aspecte. Pe data de 2 mai avem Soarele în casa a X-a în conjuncție cu Mercur retrograd. Erați pe punctul de a rezolva ceva, pe punctul de a trece la acțiune, dar se întâmplă ceva și vă dă iar peste cap, vă pierdeți iar încrederea, vă duce în trecut și spuneți că iar nu vi se întâmplă.

Pe data de 5 avem Lună plină și o eclipsă. Luna plină activează iar axa 4-10. Casa a X-a și casa a IV-a sunt legate de zona profesională. Atât la începutul săptămânii, cât și la sfârșitul săptămânii nu vă convin lucrurile pentru că aveți impresia că oamenii vă iau în derâdere, că vă judecă, că nu vă ascultă, că nu vă văd valoarea sau aveți impresia că vă păcălesc, că vă mint, vă întrebați ce au cu voi, că voi v-ați făcut treaba și ați luat notă bună, ați dat examenul, ați făcut tot ceea ce se putea face și nu se întâmplă.

Este un ultim test. În momentul în care simți că nu mai poți să duci, atunci apare ceva. Acest ceva va apărea pe 16 mai, când Jupiter intră în casa a X-a. Așadar sunteți testați, mai ales pe plan profesional și în momentul în care abandonați lupta spuneți Soarelui, care este guvernatorul vostru „Cum vrei tu așa să fie!”, lucrurile se vor întâmpla, doar că la voi e foarte greu de lăsat controlul. 

La sfârșitul săptămânii avem intrarea lui Venus în casa a XII-a. Este o perioadă foarte bună de împăcare cu trecutul amoros, cu prezentul, important este să vă gândiți la împăcare, la acceptare. Ieșiți puțin din starea de resemnare! De asemenea, Pluto intră în casa a VII-a. Deci prin toată  această zonă relațională trebuie să acceptați că nu trăim o poveste Disney și că relațiile nu se întâmplă conform acelor scenarii.

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel