EXCLUSIV  HOROSCOP: 1-7 noiembrie 2021 va fi ca un URAGAN pentru o zodie. E momentul SCHIMBĂRII/ VIDEO

foto pixabay/ Horoscop, vineri, 3 decembrie 2021
foto pixabay/ Horoscop, vineri, 3 decembrie 2021

O zodie va avea o săptămână foarte încărcată, însă, în același timp va dori să se bucure de viață, dar și noi începuturi, schimbări care să le influențeze activitatea profesională. 

”Luna Nouă se va petrece în casa a treia pentru nativii zodiei Fecioară, în opoziție cu Uranus, din casa a noua, și, pentru că în casa a treia a intrat și Marte, săptămâna 1-7 noiembrie 2021 e importantă din punctul de vedere al chestiunilor adminstrative, adică al drumurilor pe care le aveți de făcut, acte, discuții, mail-uri, telefoane, întâlniri, ședințe, toată săptămâna veți pierde timp cu asta. Oboseala va fi foarte puternică, nu veți avea timp de nimic, veți fi luați pe sus, va fi ca un uragan informațional, iar orice informație va atârna mai mult decât altădată. Așadar, odihna e importantă zilele acestea, nu uitați de ea! Venus intră în casa a cincea și o să vreți să vă bucurați de viață cum n-ați mai făcut-o de ceva timp, dar nu veți avea bateriile încărcate pentru tot.

Unii dintre voi vor să învețe lucruri noi, iar Luna Nouă din 4 noiembrie este prielnică în acest sens, așa că, dacă vă gândiți să schimbați ceva... e vorba, în principal, de lucruri noi care vă ajută la serviciu, cursuri care să vă ajute, în primul rând, la a comunica mult mai eficient.” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei Fecioară sau pentru cei cu ascendent în Fecioară

HOROSCOP 1-7 noiembrie 2021. Vezi mai mult în video: 

Youtube video image

Marte în Scorpion, de astăzi, 31 octombrie 2021

Astăzi, 31 octombrie 2021, Marte iese din Balanță și intră în Scorpion, iar situațiile tensionate vor continua. 

”Marte va tranzita semnul Scorpionului în perioada 31 octombrie - 13 decembrie. După ce a stat în Balanță și i-a obligat pe toți să negocieze, nu neapărat ca la carte, iată că planeta acțiunii se va muta în semnul extremist și strategic al Scorpionului. Știți cum își va găsi Marte puterea și motivația pentru a lupta? Care îi vor fi armele? Durerea. Suferința. Moartea. Criza. Trădarea. Pierderea. Doar trecând prin ele, Marte va reuși să câștige. Altfel nu. Oricât de cinic ar suna( Marte în Scorpion loves it!), vă invit să folosiți tot ce se va întâmpla în perioada următoare nu doar pentru a supraviețui, ci pentru a ieși învingător, mai puternici față de varianta voastră de acum câteva luni. Că... cale de întoarcere nu mai există, nici la nivel individual, și mai ales la cel colectiv!” a atenționat astrologul Daniela Simulescu. 

Vezi mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel