EXCLUSIV  Horoscop 10 decembrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Stați ACASĂ, sunteți epuizați!

Sursă foto: Pexels / Horoscop 10 decembrie
Sursă foto: Pexels / Horoscop 10 decembrie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Venus, guvernatorul vostru, fce conjuncția cu Pluto. Conjuncția va reveni pe 24 decembrie, Venus oricumm se apropie de retrogradare. Știți, zilele acestea, orice se întâmplă, îi dați oricărui eveniment mai multă importanță decât trebuie. Vă luați mult mai în serios decât ar trebui. Fie pe plan personal, fie pe plan profesional. Aveți o frică foarte mare de a pierde controlul, cu Soarele în careu cu Neptun, ori voi păcăliți, ori voi sunteți păcăliți. 

Horoscop SCORPION

Soarele face careu cu Neptun, Soarele fiind în casa a doua. O să cheltuiți bani pentru persoanele dragi, n-aveți ce să faceți. După care, Venus se apropie de Pluto: cuvintele pe care le adresați persoanei iubite sau persoanei pe care vreți să o cuceriți. Aveți astăzi lipici, astăzi, mâine și poimâine. Cuvintele voastre îi conving pe ceilalți, mai ales pe cei din sfera personală. Așteptați, poate, de la partener să fie mai gelos, mai posesiv, aveți nevoia să îl testați. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Marte se apropie de semnul vostru, zilele acestea sunt neplăcute pentru că fiind în casa a XII-a, Marte știți cum este? Este ca și cum v-ar sta o secure pe ceafă și stați așa cu un sentiment de pierdere, de amenințare, e ciudat. Plus, cu Soarele în careu cu Neptun, nu știți în ce ape vă scăldați zilele acestea. 

Horoscop CAPRICORN

Soarele este în casa a XII-a, sunteți epuizați, terminați, nu știți pe ce planetă sunteți. Stați acasă! Dormiți, faceți curățenie, aruncați ce nu mai este bun, dacă vă sună trei prieteni, dar acceptați doar cu unul să vorbiți. Încercați să minimizați efortul. Venus face conjuncția cu Pluto, mulți dintre voi veți dori o altă înfățișare. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Marte se pregătește să iasă din casa a X-a a carierei, vă bumbăcește puțin astăzi, vă enervați, sunteți furioși, poate ați vrea să dați cu toată lumea de pământ. Soarele face careu cu Neptun, așa că vă recomand să nu aveți așteptări de la prieteni. Dacă ați stabilit că vă vedeți la o cafea, în parc sau la restaurant, dintr-o dată, zilele următoare, vă scriu că nu se mai poate și vă veți supăra, vă veți enerva. 

Horoscop PEȘTI

Soarele este în casa a X-a, de acolo va face careul cu Neptun, din semnul vostru. Nu aveți încredere în oamenii din jur, mai ales în oamenii autoritari, în părinți, în șefi, în parteneri. Efectiv nu aveți încredere și ei vor resimți acest lucru. Ei vor lua decizii pentru că îi lăsați, dar pe urmă veți comenta, veți fi ca niște soacre.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel