EXCLUSIV  Horoscop 10 iunie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va renunța la anumiți prieteni. Nimic nu mai are rost

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Helena Lopes)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Helena Lopes)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

 

Chiar dacă Mercur și-a oprit retrogradarea, acum este încă în perioada de „umbră”, asta înseamnă că efectele sale se vor mai simți pentru încă aproximativ două săptămâni. Mercur retrograd se întâmplă de aproximativ patru ori pe an. A mai fost de multe ori și înainte și ai supraviețuit, totul a fost în regulă. Sigur că va aduce mici probleme de comunicare, mici probleme tehnice, poate că se vor strica laptopurile, poate va cădea internetul, scrie astrosens.ro.

Mulți astrologi spun să nu semnezi nimic pe Mercur retrograd, dar îți dai seama că e posibil să ai probleme și fără să fie retrograd. Cu siguranță mulți trebuie să semneze lucruri în fiecare zi. Nu poți spune, "planetă, oprește-te să cobor”. Viața merge înainte.

Totodată, Saturn și-a început retrogradarea și ne întreabă pe toți dacă suntem capabili să construim corect. Cei care au învățat lecțiile, care au acceptat limitările, vor fi ajutați de Saturn pentru că el iubește seriozitatea și răbdarea și urăște victimizarea. Cu cât tragi mai tare de o situație care nu merge bine, cu atât nu o să se întâmple nimic bun. Cu cât lași lucrurile să meargă de la sine și nu forțezi nota, cu atât vei vedea că în timp, ițele se descurcă singure și lucrurile se așază. 

BERBEC

Trebuie să ai grijă la cheltuielile pe care le faci zilele acestea sau la banii pe care îi câştigi. Nici să nu cheltuieşti deloc, dar nici să nu cheltuieşti totul. Încearcă să pui bine o parte din banii pe care îi primeşti.

TAUR

Aveţi senzaţia că este ceva ce vă lipseşte dar încă nu ştiţi ce anume. Aveţi încredere, aveţi carismă şi convingeţi. Oamenii vor rămâne surprinși pentru că le arătaţi o altă variantă de-a voastră.

GEMENI

Dacă aţi lăsat pe mâine anumite situaţii, ele se vor strânge mult. Dacă puteţi, încă de astăzi sau din weekend, să mai rezolvaţi din ele este perfect. Altfel, vă veţi trezi cu toate grămadă şi nu veţi ştii de ce să vă ocupaţi mai repede.

RAC

Dacă unele prietenii nu au fost pe placul vostru, nu mai trageţi de ele. Puteţi să mai daţi şanse, dar de săptămâna viitoare nu mai are rost.

LEU

Sunt zile importante pe plan profesional, mai ales pentru cei care lucrează şi în weekend. Aveţi foarte multe oportunităţi şi vă ies apele. Cei care nu ar trebui să lucreze în weekend şi totuşi încearcă nu vor fi ajutaţi de astre. Trebuie să puneţi limite. 

FECIOARĂ 

Distraţi-vă cât de mult puteţi în acest weekend. Săptămâna viitoare urmează foarte multe proiecte.

Previziunile complete pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel