EXCLUSIV  Horoscop 10 iunie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un nativ ar trebui să se bucure cu adevărat de viață

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Casa a opta este plină, lăsați-vă purtați de viață. Singurul sfat pe care vi-l pot oferi zilele următoare este să vă lăsați purtați de viață. Ceilalți oricum vor acționa, cu Jupiter și cu Marte în casa a șaptea, nu trebuie să faceți voi neapărat ceva, de aceea, lăsați viața să se întâmple pentru voi în acest weekend. 

Horoscop SCORPION

S-ar putea să aveți surprize din partea partenerului, plăcute sau neplăcute, dar nu chestii grave, chestii așa, neașteptate. Poate un discurs, poate o acțiune, poate, nu știu, un comportament pe care altădată l-ați fi considerat aiurea, acum va trebui să îl acceptați și să vă dați seama că asta este persoana pe care o alegeți și cu bune și cu rele și că nu poate să fie perfectă, nimeni nu e perfect. Vedeți câte le promiteți celor dragi, le aveți și voi pe ale voastre, nu doar pe ale altora.

Horoscop SĂGETĂTOR

Mercur se apropie să intre în semnul vostru, în casa a șaptea, asta este un lucru foarte bun, este și un Jupiter - Marte în casa a cincea. Eu tot insist la voi să vă bucurați de viață. Folosiți perioada asta pentru că rarisim dați de ea. Indiferent în ce stadiu al vieții sunteți, la ce nivel, experiență, educație, pe unde ați trecut, nu există să nu joci un fotbal cu prietenii, nu există să nu te vezi cu prietenele în oraș, nu există. Trebuie să găsiți și o soluție prin care să vă bucurați de viață. 

Horoscop CAPRICORN

Vorbim aici de nevoia de a sta mai mult pe acasă, de a mânca acasă, de a sta cu familia, de a găti ceva bun, efectiv în sânul familiei. În zilele următoare vă recomand să petreceți mai mult timp în sânul familiei și vă garantez că la sfârșitul săptămânii viitoare, când va începe munca serios, o să aveți o liniște interioară, un echilibru, o armonie, care să vă ajute să vă construiți proiectele de la locul de muncă. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Vin vremuri din acestea în care trebuie să vă gândiți, ”mă duc, nu mă duc, plec, nu plec, vin, nu vin, adică sunteți foarte, foarte nehotărâți, asta chiar dacă Mercur se află în Taur, e în aspect bun cu Pluto, Mercur se apropie să intre în casa a cincea. Când vorbim de casa a patra, vorbim de o siguranță de sine, ori Mercur cum se pregătește să schimbe semnul, conjuncția Venus - Uranus e tot acolo, ”stau mai mult în casă, mă văd cu persoana respectivă, ies sau nu în oraș. Jupiter - Marte în casa a treia vă spune să nu stați prin casă. Trebuie să împăcați și capra și varza în weekendul viitor. 

Horoscop PEȘTI

Mercur se apropie de cuspida casei patru. Poate sunteți nevoit să faceți un drum, să vedeți o rudă, o persoană dragă, o persoană importantă, sau să purtați o discuție apăsătoare. Nu îmi fac probleme, pentru că aveți resursele necesare să treceți peste, și din punct de vedere emoțional, dar și din punct de vedere financiar. Chiar și așa, în timpul unul drum, s-ar putea să apară câteva surprize spre duminică. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel