EXCLUSIV  Horoscop 10 mai: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Viața îți este dată peste cap. Zodia care are nevoie de liniște și odihnă

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (MART PRODUCTION)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (MART PRODUCTION)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Mercur se apropie de mersul direct în semnul Taurului. Recomandarea principală este aceea de a nu grăbi absolut nicio activitate. Cel mai bine ar fi să plecați la drum cu intenția de a avea răbdare dacă lucrurile nu vor ieși din prima, și mai ales dacă vă veți lovi de unele încurcături. Jupiter se pregătește să iasă din Berbec, deci unii dintre voi vor avea excese de energie. 

BERBEC

De obicei ești recunoscut pentru faptul că faci totul pe ultima sută de metri, aşa că cine ştie ce idei îţi vin.

TAUR

Vei avea nişte idei, nişte imagini din viitor. Vei dori să faci tot felul de schimbări.

GEMENI

Nu prea te simţi ca peștele în apă, nu prea eşti la locul tău şi vei forţa foarte multe situaţii tocmai, pentru că simţi tu că nu faci bine ceea ce faci. Dar, dacă ceilalţi îţi spun că este totul ok, ar fi mai bine să îi asculţi pe ei.

RAC

Ai putea să profiţi, să îţi întrebi poate superiorii ce ai putea să faci ca să promovezi, ca să ai un loc de muncă mai bun sau poate chiar să fii mai îndrăzneţ să îţi cauţi o altă companie, să îţi faci tot felul de CV-uri.

LEU

Schimbările astea care se întâmplă pe plan profesional, dar pe care nu poţi pune degetul, nu e ca şi cum este ceva palpabil, îşi au rolul. Îţi vei da seama foarte mult, începând de săptămâna viitoare, de acest lucru.

FECIOARĂ 

Toate chestiunile tale administrative, toate treburile gospodăreşti, toate proiectele legale, juridice vor fi date peste cap. Eşti ca un titirez, zilele acesta. Mintea ta nu este destul de odihnită, aşa că va trebui să găseşti minute şi pauze pentru asta.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel