EXCLUSIV  Horoscop 10 noiembrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Aveți grijă ce informații împrăștiați

Pexels
Pexels

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Cheltuieli! Și voi o să ziceți „bine, măi, Daniela, tot ne zici de bani, de cheltuieli”. Ce să vă fac dacă acestea se petrec în casa a doua. Problema este că Marte e guvernator și de casa a VII-a și nu cheltuiți doar voi, nu cheltuiți doar banii voștri, ci cheltuiți și banii celorlalți și de aici să apară niște discuții neplăcute. Bineînțeles că de aici vă veți apăra, vă veți victimiza și veți găsi tot felul de motive ca să nu acceptați că aveți o parte de vină și uite așa o să continue mult și bine scandalul. 

Horoscop SCORPION

Pe voi victimizarea vă ajută azi, pentru că discursul pe care îl veți avea e convingător, e motivant, îi inspiră pe ceilalți de nu o să vă vină să credeți și oarecum reușiți să îi convingeți să facă lucrul la care nu s-ar fi gândit, lucru, bineînțeles, în beneficiul vostru, să ne înțelegem. Vă merge bine mintea azi, foarte vie, foarte mobilă, voi chiar ați putea să luați decizii bune. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Vedeți voi, dacă oamenii dragi din jurul vostru au probleme, fie de sănătate, fie de trec prin momente grele, nu e cazul să vă aruncați cu totul în problemele lor. Dacă faceți asta, înseamnă că aveți o problemă, înțelegeți? Voi vă băgați în problemele altora, chipurile să îi ajutați și să îi salvați, dar e mai mult în spate. Deci aveți grijă la tendințele toxice pe care le aveți zilele acestea și pe plan personal și pe plan profesional, evitați pe cât se poate să luați suferința lor în cârcă. Sunt nasoale durerile lor, credeți-mă. 

Horoscop CAPRICORN

În zile din acestea, trebuie să te bazezi și pe alții, nu doar pe tine și trebuie să îi ascultați pe ceilalți. Dacă nu vreți să îi ascultați, vă vor obliga într-un fel sau altul. Măcar ascultați-i azi, lăsați-i să vorbească, treceți peste. Lăsați oamenii să vorbească astăzi. Dacă nu îi lăsați să vorbească, mâine, poimâine veți primi tot felul de reproșuri și vouă nu vă plac reproșurile, pentru că știți să vă faceți treaba cât mai bine din perspectiva voastră, poate alții nu cred la fel. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Dacă nu v-ați certa cu șefii astăzi, ar fi perfect. Dar dacă voi sunteți șefi, aveți grijă să nu fiți balauri, să fiți prea răi, prea incisivi, prea agresivi. Adică să nu ajungeți în punctul în care să nu îi mai vedeți și pe ceilalți. Pe de altă parte, conjuncția Mercur - Marte în casa a X-a, cu careul din Saturn din casa voastră I să știți că vă ajută pe plan profesional. Poate mulți dintre voi vor o altfel de atitudine la locul de muncă și poate așa puteți să intrați în acea zonă pe care v-ați fi dorit-o, dar pentru asta trebuie să testați. 

Horoscop PEȘTI

Aici vorbim, cum vă spuneam zilele trecute, despre expansiunea minții, de călătorit, de școală, de studiu, de citit, dar mai vorbim și despre altceva, să știți, mai vorbim și despre dezinformare și pentru că sunteți racordați la emoțiile voastre și l aun plan pe care alții nu îl văd, aveți tendința de a crede orice, oricum, imediat, și să dați și mai departe. Dacă astăzi nu aveți grijă la ce împrăștiați, s-ar putea să dăunați mult. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel