EXCLUSIV  Horoscop 11-17 septembrie. Trei zodii vor avea parte de provocări în această săptămână / Video

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 11-17 septembrie.

Rac/Ascendent în Rac

„Luna Nouă este în casa a III-a. Vă recomand să vă plimbați. Apar neajunsuri, încurcături. Se rezolvă, orice are rezolvare. Nu stați să vă gândiți că se întâmplă lucruri, plimbați-vă, studiați, implicați-vă în comunități, discutați cu grupuri. Nu stați acasă. Vă plictisiți și vă apucă scenariile, vă gândiți la toate prostiile și apoi începeți să credeți în ele. Apoi le prezentați celorlalți ca fiind un adevăr și așa viața voastră și a celorlați o ia razna.

Veți cheltui pentru că Venus face careul cu Jupiter la sfârșitul săptămânii, chiar dacă este în mers direct, dar nu contează.

Săptămâna aceasta trebuie să vă faceți amintiri. Pe 17 septembrie spre 18 septembrie să stați să vă gândiți că s-a mai încheiat o săptămână și ați rămas cu amintiri”, a spus Daniela Simulescu.

Leu/Ascendent în Leu

„Ar fi cazul ca de acum încolo în momentul în care vă implicați într-un parteneriat, mai ales la locul de muncă, să-l abordați cu seriozitate și să vă puneți pe același nivel, să nu vă simțiți nici superior, nici inferior. 

Zilele următoare trebuie să fiți mândri, dar să nu dați pe dinafară, să vă controlați pentru că în momentul în care se simte puțină slăbiciune, atunci oamenii o vor exploata. Trebuie să fiți stăpâni pe situație. Contează cum vă prezentați.

Oprirea lui Mercur retrograd în casa a II-a vă ajută să negociați altfel, aveți o altă perspectivă asupra banilor, nu vă mai victimizați, nu vă mai plângeți, sunteți mai liniștiți și oarecum aveți control asupra bugetului personal.

Careul dintre Venus și Jupiter de duminică vă poate activa puțin, în sensul în care o să vreți să demonstrați ceva celor din familie sau prietenilor. Va atinge un punct sensibil și intrați într-o competiție. Vă atrag atenția că dorința voastră de a câștiga acea competiție să nu vă aducă pierderi mai mult decât câștiguri și să regretați după”, a atras atenția Daniela Simulescu.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

„Mercur își oprește retrogradarea în semnul vostru. Deși la manual o să citiți că Mercur este în domiciliu în Fecioară și că se simte foarte bine, câteodată Mercur în acest semn, de atâta organizare și disciplină, devine puțin ilogic și începe să vrea haos.

Dacă săptămâna aceasta vi se pare că totul este haotic în jurul vostru, să știți că de fapt s-ar putea ca și voi să căutați tendința aceasta haotică pentru că vreți să reparați, să ajustați.

S-ar putea să aveți mai mult curaj de a vorbi, de a spune lucruri, de a comunica sentimente. Este un moment important pentru că avându-l pe Saturn în casa a VII-a, relația cu partenerul să se sudeze altfel și să nu sudeze pe baza fluturașilor, ci pe baza discuțiilor libere, autentice. 

Este o perioadă bună pentru examene, pentru teste, pentru serviciu. Dacă aveți un serviciu care implică foarte multă activitate mentală, săptămâna aceasta este bună. Mai mult, sunteți foarte creativi. Săptămâna aceasta vine cu flexibilitate, cu creativitate și ar trebui să fie folosită de la cum vă aranjați camera, până la serviciu, până la întâlnirile și evenimentele la care participați”, a precizat Daniela Simulescu.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel