EXCLUSIV  Horoscop 11-17 septembrie. Zodia pentru care diplomația și negocierea sunt principale arme în această săptămână / Video

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 11-17 septembrie.

Berbec/Ascendent în Berbec

„Trebuie să te gândești că Marte, guvernatorul tău, este în casa a VII-a. Deocamdată nu face cine știe ce aspecte. Trebuie să ții minte că diplomația și negocierea sunt armele tale, fie că este la serviciu, fie că este în zona amoroasă, fie că este în zona de familie. Dacă vrei să fii bine în următoarele zile trebuie să te ocupi de asta. Se spune că Berbecii nu au diplomație, se grăbesc, sunt agresivi, sunt încăpățânați. Dar în anumite situații puteți să fiți strategici. 

Săptămâna aceasta poate ar fi cazul să abordați altfel situația. Pentru a simți că aveți control, atunci pregătiți strategia de acasă. Vă garantez că o să vă iasă. Vă veți enerva, nu o să vă simțiți la locul vostru, trebuie să stați de vorbă cu oamenii, trebuie să-i lăsați și pe ceilalți să își spună cuvântul, dar dacă vreți să câștigați, săptămâna următoare trebuie să zâmbiți și să fiți drăguți. Stați liniștiți, puteți câștiga! Pe voi trebuie să vă motiveze câștigul. Dacă știți că pentru a câștiga trebuie să vă comportați într-un anume fel, atunci nu este o problemă.

Aveți grijă la investigații medicale! Mercur își oprește retrogradarea în casa a VI-a. Aveți grijă și la relațiile colegiale, aveți grijă ce spuneți, cui spuneți și cu cine vă întâlniți.

Cu Marte în casa a VII-a vorbim de diplomație, ocupați-vă de asta!”, a spus Daniela Simulescu.

Taur/Ascendent în Taur

„Venus va reface careul cu Jupiter la sfârșitul săptămânii, ceea ce înseamnă că aproape toată săptămâna sunteți tensionați, da nu știți unde să dați mai mult, unde să dați mai puțin, unde să faceți mai mult, unde să faceți mai puțin. Lipsește un buton de dozaj. Veți încerca, dar nu vă va ieși. 

Ascultați-vă intuiția. Este mai greu în această săptămână, dar sfatul principal este să vă vedeți de muncă. Cu Marte în casa a VI-a trebuie să vă vedeți de muncă.

Ar fi bine să vă faceți un plan, o strategie, o rutină și să vă țineți de ele. Nu vă găsiți motivația. S-ar putea ca mulți dintre voi să fiți într-o perioadă în care să nu mai știți pentru ce să luptați. Nu trebuie să vă găsiți o motivație. Aveți nevoie de autodisciplină, să vă faceți promisiuni de care vă puteți ține zi de zi. Dacă faceți asta o să vedeți că nu veți mai avea motivație. Dacă le faceți tot timpul, lucrurile se îmbunătățesc de la sine, dar dacă stați să alergați după un obiectiv superficial, atunci nu veți face nimic pentru că vă veți răzgândi foarte repede”, a precizat Daniela Simulescu.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

„Mercur își oprește retrogradarea în casa a IV-a. Este un moment bun pentru cei care au avut mici neplăceri și mici neajunsuri sau discuții cu familia. De asemenea, aveți grijă prin casă: ce se strică, ce nu merge, ce poate să fie îmbunătățit, ce poate să fie reparat. Când îți este lumea mai dragă, atunci se întâmplă sau atunci când ai multe cheltuieli, mai apare una pe neprevăzute.

Saturn este retrogradă în continuare în casa a X-a. Autoritatea: voi ca autoritatea, relația voastră cu autoritatea este puțin combătută. Simțiți că nu sunteți apreciați,că nu sunteți văzuți, că nu sunteți valorificați, dar de fapt nici voi nu faceți asta alții sau cu voi înșivă.

Nu proiectați asupra șefilor imaginea părinților sau imaginea apropiaților. Șefii sunt șefi, colegii sunt colegi, acasă avem alți oameni, iar la serviciu avem cu totul alte persoane. Adică dacă vă zice șeful ceva, voi nu trebuie să o luați razna, nu vă atacați instantaneu. 

Săptămâna aceasta este bună și pentru a afla lucruri”, a spus Daniela Simulescu.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel