EXCLUSIV  Horoscop 11 aprilie 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Marte face ravagii pentru un NATIV

Sursă foto: Pexels (Anna Shvets)
Sursă foto: Pexels (Anna Shvets)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Venus n-o să facă deocamdată niște aspecte uimitoare, dar te sprijină. Adică, colegii te înțeleg, te sprijină, sunt acolo, îți oferă tot suportul lor, e de bine, mai ales că acea conjuncție Jupiter - Neptun de mâine se petrece în casa a șasea, ceea ce înseamnă că tu dacă nu ți-ai găsit un loc de muncă cu mai mult sens, poți să începi să te gândești la asta de acum încolo. 

Horoscop SCORPION

Mercur a intrat în casa a șaptea și nu face decât să te ajute în tot ce înseamnă comunicarea cu partenerul, iubitul, iubita, negociați cine duce copii la școală, cine duce gunoiul, cine merge la cumpărături. Reușești să te înțelegi mult, mult mai bine. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Conjuncția Jupiter-Neptun de mâine se petrece în casa a patra. Având un sextil cu Saturn, te poți gândi și te poți uita în jurul tău, ce merge prin casă, ce nu merge, cum ești cu familia, ce poți face din acest punct de vedere. O singură rugăminte am, cât Marte mai este lângă Saturn în casa a treia, limba ta de soacră s-ar putea să provoace mici incendii. Puțină grijă!

Horoscop CAPRICORN

Vorbim, bineînțeles, de Marte care se rupe de Saturn din casa a doua. Începi să vezi lucrurile din punct de vedere financiar mult mai sigur, nu te mai simți presat să cheltuiești, nu te mai simți presat să arunci cu banii. Ești puțin mai calculat. Tu de fel ești, dar a fost o perioadă destul de ciudată. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Marte va ieși din semnul tău, mai sunt câteva zile până pe 15 aprilie. Atunci când Marte se pregătește să iasă dintr-un semn, începe să facă ravagii, e foarte furios, mai ales că se rupe de conjuncția cu Saturn. Luna e prin casa a șaptea, iar furia e la tine acasă, furie acasă, furie la serviciu, furie peste tot. Trebuie să ai puțină grijă cum o manifești, mai bine îți găsești niște resurse. 

Horoscop PEȘTI

Te-aș invita să profiți de zilele acestea cât poți tu de mult. Această conjuncție în semnul tău n-o să mai fie mult timp de acum încolo, Jupiter Neptun. Venus a intrat în semnul tău. Intrarea lui Mercur în Taur te ajută extraordinar de mult. Soarele este în casa a doua, încă se mai joacă cu cheltuielile tale. Zile ca astea tu n-o să mai trăiești foarte curând. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel