EXCLUSIV  Horoscop 11 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vești bune pentru o zodie: Ai aspecte nemaipomenite și depinde doar de tine să faci ceva

Foto: Pixabay, de StockSnap
Foto: Pixabay, de StockSnap

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Venus este guvernatorul tău, se duce, iată, în Casa a 9-a. Începe o perioadă bună pentru studii și călătorii. Călătoritul, vezi și tu că această Casă a 9-a are legătură cu călătoritul peste mări și țări, doar că Venus face opoziție cu Casa a 3-a. Până a pleca peste mări și țări poți face și niște călătorii scurte, niște drumeții, niște excursii. 

SCORPION

Venus se mută în Casa a 8-a, un moment foarte bun să strângi bani. Mercur în Taur face un careu cu Lilith. Îți recomand să respiri de trei ori înainte de a-i spune ceva partenerului sau să respiri de trei ori atunci când partenerul îți spune ceva mai înțepător sau te acuză de ceva.

SĂGETĂTOR

Sunt niște zile minunate pentru a cunoaște pe cineva. Sunt niște zile minunate pentru a lua niște decizii importante pentru a lua niște decizii în relația în care te afli, sunt zile minunate pentru a filtra. Ce să mai, ai aspecte nemaipomenite în perioada aceasta și depinde doar de tine să faci ceva, să vezi, totuși, și partea plină a paharului.

CAPRICORN

Venus se mută în Casa a 6-a, multe beneficii pe plan profesional, dar beneficiile acestea nu sunt acelea mari, ci mai degrabă că te înțelegi cu colegii eficientizezi bine timpul, ești destul de harnic și îți găsești niște proiecte de care să te ocupi așa cu drag, cu mare-mare drag.

VĂRSĂTOR

Venus se mută în Casa a 5-a, ține minte că l-ai avut pe Marte retrograd pe acolo, începe o perioadă în care te-ai putea și tu gândi așa la bucuriile mici ale vieții, gen ce frumos este soarele astăzi, îți cumperi o carte, îți cumperi o rochie, te duci la un film, te duci la un spectacol sau mergi cu cineva, faci o glumă, adică trebuie să faci ceva și în acest sens. Nu uita că Soarele se apropie de Jupiter în Casa a 3-a mâine, deci este importantă comunicarea.

PEȘTI

Venus se mută în Casa a 4-a și începe o perioadă minunată pentru cei care vor să decoreze ceva, să renoveze, să aducă îmbunătățiri. Toată zona aceasta de estetic, de frumos în mediul în care stai sau poate locuința pe care vrei să-l vinzi, ai aspecte nemaipomenite în acest sens.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel