EXCLUSIV  Horoscop 11 noiembrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vă lipsește încrederea de sine. Ce NATIVI sunt afectați?

Pexels
Pexels

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

N-o să vă aprecieze nimeni, dar absolut nimeni, să ne înțelegem, dacă voi nu știți să vă vindeți. Cu Marte în casa a II-a, în careu cu Saturn, care este în casa a cincea, brandul vostru, cine sunteți voi, astăzi, dacă vă simțiți limitați, este pentru că nu ați știut cum să puneți mai bine pe tavă ce știți să faceți. Care este concluzia? Cum faceți cu încrederea în voi? Cum o rezolvați astfel încât să crească, să fie mai expansivă, să fie vizibilă? Oamenii nu au cum să vă laude, să vă ridice în slăvi, dacă voi nu aveți încredere. 

Horoscop SCORPION

Vedeți că asta e o zi mai neplăcută pentru voi. Poate sunt momente de durere, poate sunt momente de frustrare, vă dați cu stângul în dreptul, aveți încredere în niște persoane dragi și poate nu e cine trebuie, nu vă vine ajutorul la timp. E mai neplăcut azi. Recomandarea mea principală este să vă prioritizați ziua să vă ocupați doar de ce este cel mai simplu. Tendința cu Marte în careu cu Saturn este să vă implicați în ce e mai dificil, dar nu o să vă iasă. Azi nu e ziua aia în care să vă chinuiți și să arătați voi că se poate. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Vă tot spun de riscuri, de pierderi, de persoane din jurul vostru care vă dăunează. Ce este toxic în viața voastră? Voi, optimiști din fire, nu reușiți să vedeți și partea asta negativă. Da, aveți prejudecăți, dar să vă gândiți ce este toxic. Oamenii aceia alături de care stați la o țigară, un pahar, alături de care vorbiți nimicuri. Să știți că toate chestiuțele astea mici sunt foarte toxice și vă mănâncă timp, dispoziție, nu vă lasă să vă concentrați. Ba mai mult, statul pe rețelele sociale, pe internet, e foarte toxic. 

Horoscop CAPRICORN

Avem următoarea situație. Dacă vă bazați pe oamenii din jurul vostru, mai mult decât este cazul, vă veți faulta singuri. Bazați-vă, dacă vă promit, dar să aveți o soluție de rezervă, tot timpul. Mă refer și la partea profesională, dar și la cea personală. Astăzi trebuie să vă gândiți că se pot întâmpla lucruri neprevăzute legate de planurile pentru viitorul apropiat și să aveți soluții. Dacă nu aveți soluții, vă duceți acasă și vă liniștiți, dar puțin supărați. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Astăzi nu aveți încredere în voi. Adică vreți, mai ales cu Marte în casa a X-a, aveți curaj, adrenalină, extremism uimitor, dar nu vă lasă Saturn din casa I, vă frânează. Aveți senzația că pierdeți timpul, că îmbătrâniți, că nu mai puteți ca altă dată și vă raportați tot timpul la o variantă mai veche, care este cea mai mare prostie pe care puteți să o faceți. O să vă țină pe loc toate aceste senzații, o să vă supere, o să vă victimizați. 

Horoscop PEȘTI

Cine pe cine convinge că are dreptate? Voi pe alții, ei pe voi? Nu zice nimeni să nu purtați discuții de principii, de valori, filozofice. Însă când discuția o ia pe un făgaș mai normal, retrageți-vă. Dacă o persoană insistă să discutați, trageți aer în piept și refuzați. 

Citește și: Horoscop 11 noiembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zi plină de frustrări pentru o zodie. "Nu îți iese nimic!"

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel