EXCLUSIV  Horoscop 11 octombrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Conflicte în familia unei zodii. Încearcă să-ți repari greșeala!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Marte se pregătește să iasă din Balanță. Cât încă mai este în apropierea Nodului Sud, vom avea tendința de a ne băga controversate acțiuni. Nu vom scăpa de confruntări sau furia încapsulată. Miercuri, Marte va intra în Scorpion și ne va obliga să facem un pas în spate. 

BERBEC

În momentul în care faci o schimbare şi tu simţi ceva diferit în viaţa ta. S-ar putea să îţi dai seama că ai fost cam furios cu anumite persoane şi că nu îşi avea rostul atitudinea ta. Poate stai de vorbă cu ele şi le explici că nu a fost intenţia ta, ci pur şi simplu se mai întâmpla din când în când.

TAUR

Poate chiar nu ai fost diplomat cu unii colegi, în ultimul timp. Ce ar fi să discuţi cu ei să le explici că ţi-a fost frică să nu greşeşti şi nu ai ştiut să îţi controlezi anumite porniri. Mare grijă la deciziile legate de sănătate!

GEMENI

La tine nu a fost vorba de diplomaţie, ci de distracţie. În ultimul timp, ai cam fost obligat să te simţi bine, să te bucuri. Dacă nu ai făcut-o, poate te gândeşti astăzi să faci ceva.

RAC

Multe evenimente, petreceri, discuţii, multe momente de nehotărâre în sânul familiei şi probabil că vor mai fi. Dacă poţi să laşi o decizie pe mâine, ar fi perfect.

LEU

Ai devenit mai hotărât, mai stăpân pe sine şi ai ştiut să iei deciziile potrivite la momentele potrivite. Dacă ştii că a fost o ceartă în familie, încearcă să o repari astăzi.

FECIOARĂ 

Poate că a trebuit să înveţi o oarecare chibzuinţă, în ultimele săptămâni. Vei reface proviziile financiare.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel