EXCLUSIV  Horoscop 12 aprilie 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Nativii unei zodii se schimbă pentru COPII

Sursă foto: RODNAE Productions
Sursă foto: RODNAE Productions

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Din punct de vedere profesional e multă, multă muncă, dar și mult haos. Nu știți de unde să apucați bucățelele, ce să faceți cu ele, dar cred că această conjuncție și mai ales dacă schimbați locul de muncă în această perioadă, dacă faceți o reconversie profesională, o să vă ajute, o să vă sprijine. Nu știți de unde, e un înger păzitor acolo care vă împinge.

Horoscop SCORPION

Conjuncția de astăzi vorbește din casa a cincea și zice că poate vrei un copil, poate vrei să faci ceva copilului tău, poate vrei să divorțezi, astfel încât copilului să îi fie mai bine, deși sună ciudat, poate vrei să îți duci copilul undeva, să fie vindecat, să fie ajutat, dar în același timp vorbim și de copilul tău interior, de cum ești tu pe dinăuntru, cum ești cu emoțiile, le-ai manifestat, le-ai acceptat, sau le-ai respins până acum. 

Horoscop SĂGETĂTOR

În primul rând o să vorbesc despre acest sextil între Soare și Saturn. Aveți multe pofte, multe idei, aveți inițiative, nici nu vreau să mă gândesc, dar undeva, în debutul acestora, s-ar putea să existe o situație în care cineva vă pune o piedică mică. Voi să nu considerați că nu este apreciat ceea ce faceți, ceea ce gândiți, ceea ce vă doriți, ci pur și simplu să acceptați că nu pot ieși toate lucrurile așa cum v-ați fi gândit voi. Nu înseamnă că pierdeți, s-ar putea să câștigați chiar. 

Horoscop CAPRICORN

Vă mai atrag atenția că Marte este în casa a doua, se desparte de Saturn, deci puțină grijă la partea financiară. Conjuncția Jupiter - Neptun vine pe casa a treia, deci indiferent de vârsta pe care o ai tu poți să înveți ceva de acolo. Cititul și scrisul pentru voi vor fi instrumente de vindecare de acum încolo. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Cuvintele vă sunt pline de înțelepciune astăzi, ca voi, nimeni. Conjuncția Jupiter - Neptun în casa a doua vrea să vă atragă atenția că aveți nevoie de siguranță materială, că s-ar putea să faceți niște cheltuieli sau să primiți niște bani, dar e clar că trebuie să puneți niște bani undeva. 

Horoscop PEȘTI

La voi e vorba despre vindecare. Vindecarea fizică, vindecarea mentală, despre schimbarea unui loc de muncă unde nu vă mai simțiți bine, despre ieșirea dintr-o relație sau vindecarea unei relații. Este despre a accepta că în viață nu se întâmplă numai lucruri bune și despre a accepta că sacrificiul exagerat nu e neapărat ceva bun și sănătos. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel