EXCLUSIV  Horoscop 12 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Zodia care trebuie să cheltuie azi. "Îți face bine să și primești bani"

Horoscop 12 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Zodia care trebuie să cheltuie azi. "Îți face bine să și primești bani" / Foto: Pixabay, de Sally Jermain
Horoscop 12 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Zodia care trebuie să cheltuie azi. "Îți face bine să și primești bani" / Foto: Pixabay, de Sally Jermain

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Conjuncția se petrece în Casa a 7-a. Este un moment bun pentru a cunoaște pe cineva, este un moment bun pentru a lua o decizie despre relația ta, să vezi ce se întâmplă. Soare-Jupiter îți dă curaj. Și îți poate da curajul să rupi o relație dacă nu funcționează, sau să divorțezi, sau să te duci la partener să îi spui că lucrurile nu merg și că trebuie să schimbați ceva, să vă mai dați o șansă, dar schimbând ceva. Nu aștepta de la partener să vină, du-te și tu, în mod activ așa, cere.

SCORPION

Schimbă modul de lucru schimbă modul în care îți gestionezi viața de zi cu zi, rutina. Ai nevoie de o schimbare în rutină astăzi, adică dacă îți bei cafea în fiecare dimineață la 8, nu o mai bea la 8, bea-o la 9 și vezi ce se întâmplă în ora aia, vezi cum gândești, vezi ce afli, vezi ce simți. Am dat un exemplu simplu, dar cred că îți dai seama la ce mă refer. Schimbă ceva în rutina ta zilnică.

SĂGETĂTOR

Iubește-te! Conjuncția se petrece în Casa a 5-a, trebuie să te iubești. Contează foarte mult oamenii cu care ești, obiceiurile de care te ții, cum e mediul de lucru, dacă e toxic sau nu. Astăzi trebuie să te iubești, astăzi trebuie să te impui, astăzi trebuie să pui limite. Iubirea asta de care îți spun nu înseamnă neapărat să te răsfeți la un salon sau să îți cumperi ceva, ci în viața pe care o ai învață să nu dai pe dinafară, să nu ai excesul de zel pe care îl ai de obicei pentru a fi pe placul celorlalți. Să-ți fie frică, că tuturor ne este frică în momentul în care rupem legăturile toxice, dar să zicem că eu de aici nu mai pot și vei vedea pe urmă ce eliberat te vezi simți.

CAPRICORN

Conjuncția Soare-Jupiter, cumpără ceva nou nou pentru casă, orice, și vei vedea cum te vei simți. te duci la magazin și îți cumperi altă hârtie igienică, că poate aia de săptămâna trecută nu îți plăcea că mirosea într-un fel și îți iei acum alta, că na, acum hârtie igienică are diverse mirosuri. Ți-am dat un exemplu simplu, orice nou pentru casă, orice nou pentru familie. Astăzi chiar este o zi bună pentru a face pace cu cineva dintre neamuri, dintre rude.

VĂRSĂTOR

Învață ceva, citește. Conjuncția se petrece în Casa a 3-a, te-aș pune să te plimbă, orice drum astăzi, orice plimbare, până și o tură de bloc, o tură de cartier, efectiv o plimbare, respiră, relaxează-te, mușcă-te și vei vedea în jurul tău un copăcel, o pasăre, un animăluț, un zâmbet al unui copil, plimbă-te, ieși în lume, citește, învață, fii curios astăzi, curiozitatea te va ajuta enorm.

PEȘTE

Cheltuiește! Ție astăzi cheltuielile îți fac bine. Îți face bine astăzi să și primești bani, că Soare-Jupiter se petrece în Casa a 2-a, nu mori de foame, nu e o problemă, dar trebuie să cheltuiești pentru tine astăzi. Tu știi ce îți dorești, cum îți dorești, nu ar putea să te facă nimeni altcineva fericit așa cum o faci tu.

VEZI ȘI: Horoscop 12 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să se gândească la trecutul dureros. Acceptă totul!

Previziunile integrale le poți asculta în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel