EXCLUSIV  Horoscop 12 august: Mercur retrograd în Leu. Dorință de schimbare pentru o zodie: Viața te va surprinde într-un mare fel

pexels
pexels

Află ce au pregătit astrele pentru astăzi, 12 august. 

”Mercur retrograd se va întoarce în Leu, se va apropia de conjuncția cu Soarele și de un careu cu Uranus. Zilele acestea puteți da vina pe astre dacă e ceva ce nu vă priește” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii despre horoscopul zilei de 12 august. 

Pe scurt, astrologul atenționează: 

Berbecul și-ar putea da cu stângul în dreptul. Recomandarea este să fii foarte răbdător.

Taurul este atenționat pe plan financiar: cheltuieli și încurcături. 

Gemeni: ești protagonistul săptămânii. Încă de astăzi să fii foarte flexibil.

Racul încă de zilele acestea simte un nivel scăzut de energie, o oboseală generală, o epuizare, din cauza Lunii Pline de săptămâna viitoare. 

Leu: unii te înțeleg, alții nu. Îndreaptă-ți atenția către oamenii cu care te ai bine zilele acestea. 

Fecioara scape de Mercur, deci este mereu dornică să schimbe lucruri. De fapt, ești foarte ambițios și te gândești la tot felul de scenarii, gândind că așa vei avea control asupra vieții. Ei bine, viața te va surprinde într-un mare fel dacă ții cu dinții de ideile din capul tău. 

Balanța este atenționată cu privire la drumuri, la călătorii. 

Scorpionul să nu se bazeze pe validarea colegilor, ci a șefilor. 

Săgetătorul are o relație problematică cu partenerul, există tensiune între voi. 

Capricornul are mult stres la locul de muncă, nu poate fi combătut cu nimic. 

Vărsătorul să fie mult mai atent la relația cu copilul, apoi pe partea relațională, cu partenerul. 

Peștii sunt mereu pe o linie fină: aveți un moment în care explodați. 

Vezi mai mult în video:

Youtube video image

Iată ce ne-a pregătit această săptămână, conform astrosens

Pe 14 august, avem conjuncția Marte-Jupiter în semnul Gemenilor.

Acest aspect funcționează ca un profesor curajos care inspiră și motivează. Un educator care înțelege puterea cuvântului și nu ezită să își folosească cunoștințele pentru a interveni profund, ca un chirurg, îndepărtând ceea ce este dăunător și pregătind terenul pentru un nou început. O conjuncție Marte-Jupiter ne poate transforma în forțe motrice, în lideri capabili să conducă și să avanseze, având toată energia și cunoștințele necesare pentru a progresa. Totuși, trebuie să fim atenți la furie, care poate deveni dificil de controlat!

Pe 15 august, Mercur retrograd se va întoarce în semnul Leului. 

În perioada retrogradării lui Mercur în Fecioară (5-15 august), organizarea ne-a dat bătăi de cap, fiindcă am fost confruntați cu multe erori din trecut. În continuare, până pe 29 august, retrogradarea va accentua focusul pe revendicarea drepturilor, în special a celor ignorate anterior. Vor apărea declarații puternice, dramatice și impactante. Mercur, simbolizând vocea și inteligența, se află sub influența arhetipului Leului, cunoscut pentru vocalitatea, creativitatea și expresivitatea sa, dar și pentru dramatismul său. Acest tranzit poate aduce intransigență în discuții și un spirit competitiv. Cele mai afectate zodii vor fi Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Pe 16 august, Marte din Gemeni va face un careu cu Saturn din Pești. 

Marte, cunoscut ca „micul Malefic”, simbolizează modul nostru de a acționa, energia și motivația, în timp ce Saturn, sau „Marele Malefic”, este asociat cu blocajele. Careul dintre Marte și Saturn este unul dintre cele mai dificile aspecte din astrologie, deoarece aduce dificultăți, limitări și provocări constante. Acest aspect poate duce la inhibarea impulsurilor noastre, generând timiditate și o senzație acută de inadecvare, care nu provine neapărat din exterior, ci mai degrabă dintr-o îndoială profundă în sine. Pentru a ne dovedi că nu merităm, ne putem implica în situații care par să confirme aceste temeri. Marte în Gemeni caută schimbare, în timp ce Saturn în Pești ne face să ne îndoim de alegerile noastre. La nivel mondial, acest careu poate aduce evenimente neplăcute. Vezi mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel