EXCLUSIV  Horoscop 12 noiembrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Nativii unei ZODII au nevoie de ATENȚIE. Multă!

Pexels
Pexels

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Cheltuieli, cheltuieli, cheltuieli! Vă rog să faceți cheltuieli și pentru voi, să vă simțiți bine, să vă bucurați, nu doar să dați bine în ochii celorlalți, asta în primul rând. În al doilea rând, Venus face niște aspecte bune o perioadă, așa că ar fi și păcat să nu vă bucurați puțin de acele activități care vă bucură sufletul. Poate luați o cină sau un prânz cu familia, poate cu partenerul ieșiți în oraș, vă plimbați și vă bucurați. Chestii simple, care să vă umple sufletul. 

Horoscop SCORPION

Partenerul ori se simte neglijat, ori simte că îl manipulați. Aveți atât de multă energie, cu Soarele, cu Marte, cu Mercur. Sfatul meu ar fi ca zilele acestea, indiferent că se întâmplă ceva bun sau rău în viața voastră, mișcați-vă. Astăzi nu stați pe loc. Ieșiți din casă, dați o tură de parc, mergeți la sală dacă e cazul, plimbați-vă prin curte, dar consumați furia. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Somn, odihnă, relaxare! Altfel nu veți începe săptămâna bine, să știți. Cu atât de multe planete în casa a XII-a, poate mulți dintre voi ați ajutat oameni dragi care au trecut prin momente grele sau poate voi treceți prin momente grele și aveți nevoie de ajutor, dar chiar și așa nu este un weekend bun să ieșiți în oraș, sa vă faceți văzut. Aș zice că e o perioadă de post. V-ar face bine o detoxifiere informațională și de oamenii din jur, care pot deveni chiar toxici. 

Horoscop CAPRICORN

Aveți nevoie de contact zilele acestea, să vorbiți cu oamenii, să vă vedeți cu ei, să îi întrebați ce au mai făcut. Acestea pot fi și online, și offline. Aveți nevoie de oameni, de cei mai apropiați prieteni, de oamenii în care aveți încredere. Vorbiți cu ei, sunați-i, scrieți-le, întrebați-i ceva. Nu stați în buncărul vostru, ci expuneți-vă. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Profesional azi sunteți plini de mânie, furie, vreți să demonstrați lucruri, iar în weekend vreți să vi se dea atenție, vreți să organizați și voi evenimente, vreți să fie toți ochii pe voi și dacă nu se va întâmpla acest lucru, veți găsi imediat o hibă la toți, ca să vă simțiți voi validați. E doar o nevoie de copil, să primiți atenție. 

Horoscop PEȘTI

Este un weekend bun pentru călătorit, pentru tehnicile spirituale, pentru a sta la lumina lumânării, lângă sobă, în fața șemineului. Încercați să nu faceți nimic complicat zilele acestea, pentru că nu aveți rezerve de energie și nici chef. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel