EXCLUSIV  Horoscop 12 septembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care a împrumutat bani și a rămas cu buza friptă. Mare grijă pe cine ajutați!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

"Ne apropiem de o Lună Nouă în semnul Fecioarei. Luna Nouă marchează începutul unui nou ciclu lunar și adesea aduce cu sine o serie de noi începuturi. Acest lucru face ca Lunile Noi să se simtă ca un moment deosebit, ideal pentru auto-reflecție, corectarea cursului și stabilirea obiectivelor. Așa că, dacă aștepți de ceva timp, să renunți la vechituri, acum este momentul", spune Daniela Simulescu. 

BERBEC

Discuţii cu colegii, planuri, strategii profesionale. Încurcaţi proiectele, le faceţi pe ultima sută de metri. Vă faceţi un plan pentru o anumită zi şi nu vă puteţi ţine de el. Aveţi grijă de sănătate!

TAUR

Relaţiile cu copiii pot fi mai complicate. Vedeţi în ce vă băgaţi, zilele acestea. Staţi departe de jocurile de noroc, de pariuri, de a da lovitura şi de a învesti tot ce aveţi, că nu este a bună.

GEMENI

Nu faceţi pe victima, nu aveţi impresia că toată lumea are ceva cu voi. Aveţi mare nevoie, în această perioadă, să vă găsiţi o ancoră, o bază, o zonă a voastră pe care să vă bazaţi, să ştiţi că, dacă aveţi o problemă în familie, vă regăsiţi puterea interioară.

RAC

Drumuri, acte, documente, examene, discuţii cu fraţii şi cu surorile, cu rudele, evenimente, foarte multe încurcături. În loc să vă bucuraţi de evenimente, voi trebuie să fiţi organizator.

LEU

Vi s-au promis bani şi nu vi s-au dat. Trebuie să îi cereţi, dar vă e ruşine să faceţi lucrul ăsta. Ori, vă recuperaţi bani. Mai multă grijă la a da bani cu împrumut, în această perioadă.

FECIOARĂ 

S-ar putea să vă pierdeţi simţul practic, logica şi să luaţi nişte decizii total aiurea. Pe moment, pot părea aiurea, dacă le comparaţi cu cele din trecut, dar este nevoie, uneori, să mai schimbăm ceva în viaţa noastră. Dacă mergem pe aceeaşi rutină, când aducem un pic de noutate în viaţa noastră parcă vedem altfel lucrurile.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel