EXCLUSIV  Horoscop 13 aprilie 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Nativii unei zodii negociază DUR

Sursă foto: Unsplash (Icons8 Team)
Sursă foto: Unsplash (Icons8 Team)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Mila, compasiunea, sensibilitatea, vulnerabilitatea sunt atuuri în primă fază, sunt lucruri bune pentru o persoană, pentru că îți dai seama de calitatea ei. Doar că, făcute într-un mod exagerat, s-ar putea să dăuneze foarte foarte mult. Aveți grijă zilele acestea cu cine sunteți buni, empatici, vulnerabili și cât lăsați de la voi. 

Horoscop SCORPION

V-am tot povestit de casa a cincea plină de planete, de Mercur care a intrat în casa a șaptea, dar hai să vorbim și de Soarele din casa a șasea, care va face în curând un careu cu Pluto. Încercați să nu vă aglomerați programul la serviciu sau în afacerile pe care le aveți doar pentru a demonstra că sunteți în stare să faceți ceva. Veți alerga după mulți iepuri și nu veți prinde niciunul, după care ajungeți acasă și sunteți și foarte obosiți. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Actele pe care trebuie să le rezolvați vă vor aduce mult stres și multă frustrare și mulți nervi. Fie că le faceți voi, fie că trebuie să le facă altcineva pentru voi, fie că aveți negocieri, este multă furie, iar furia asta se va duce în cuvinte. Veți fi destul de arțăgoși în continuare. 

Horoscop CAPRICORN

O zi ca aceasta necesită o negociere mai dură pentru tot, pentru timpul vostru, resursele pe care le investiți, resursele pe care le primiți. Este vorba despre o negociere cu oamenii care par să nu vă vadă talentul. Cuvântul cheie al zilei este negociere, dar asta trebuie să fie dură, nu trebuie să vă lăsați.

Horoscop VĂRSĂTOR

Cât l-ați avut pe Marte în semnul vostru, hai să ne gândim cel puțin în ultima lună, nu v-ați consumat furia, nu v-ați activat organismul, nu ați făcut mișcare sau sport, să știți că Marte lângă Saturn poate să dea mici probleme. Ba e spatele, ba un genunchi, ba o durere de cap. Furia se duce peste tot și nu vă odihniți, sunteți nervoși, ați sări imediat la luptă. Poate până pe 15 ați putea să vă gândiți ce să faceți cu furia. 

Horoscop PEȘTI

Uitați-vă și la bani azi, pregătiți-vă de luna plină. Analizați câți bani ați cheltuit, câți bani ați primit, unde s-a dus pe prostii, bănuiala e că în ultimul timp ați făcut și astfel de activități, în care ați cheltuit pe fond emoțional și nu v-ați ales cu nimic.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel