EXCLUSIV  Horoscop 13 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Discuții la serviciu pentru o zodie. Te îndoiești de tine

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ron Lach )
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ron Lach )

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Încă ne aflăm sub influența conjuncției dintre Soare și Jupiter în semnul Berbecului. Dar Luna tranzitează semnul Capricornului, iar Venus se apropie de un careu cu Saturn, deci vom reuși să stăm bine cu picioarele pe pământ. 

BALANȚĂ

Fii atent la sănătate, la stilul de viaţă, la cum gestionezi stresul! Fii atent la toate obiceiurile care nu sunt potrivite!

SCORPION

Negocierile sunt foarte dure şi pe undeva s-ar putea să pierzi ceva. Chiar şi dacă ştii că vrei să îţi cumperi un produs şi ai banii pentru el, descoperi că s-a mai scumpit între timp. Ai foarte mare grijă să ai un buget de risc.

SĂGETĂTOR

Vrei să crezi că totul este minunat. Ai nişte frici interioare şi nu eşti atent la reacţiile adevărate ale partenerului. Te trezeşti pe nepusă masă că ţi se reproşează ceva sau tu poţi face tot felul de reproşuri.

CAPRICORN

S-ar putea să apară nişte discuţii la locul de muncă şi tu să crezi că eşti în ele Dacă un coleg îţi spune ceva ce nu îţi convine sau nu îţi răspunde la solicitările tale, începi să te îndoieşti de propria persoană. Mai uşor, că nu e cazul!

VĂRSĂTOR

Trebuie să ai foarte mare grijă pe ce cheltuieşti banii. Dintr-un impuls, dintr-o frică, dintr-o problemă, dintr-o suferinţă, ai putea să încerci să acoperi unele goluri.

PEȘTI

Situaţii în familie pe care încerci să le pui pe locul doi, să le ascunzi, să le eviţi. Cu cât le eviţi mai mult, cu atât apar mai mult în viaţa ta şi nu te lăsa. Trebuie să găseşti un echilibru astfel încât să nu te faci că nu le vezi deloc.

Vezi și: Horoscop 13 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Probleme cu banii pentru o zodie. Te compari cu ceilalți

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel