EXCLUSIV  Horoscop 14-20 martie 2022. Zodia care trebuie să fie atentă la ce urmează în viața ei

Foto Ilustrativ/Pexels Nina Uhlíková
Foto Ilustrativ/Pexels Nina Uhlíková

Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a oferit previziunile astrale pentru săptămâna 14-20 martie 2022.

Trebuie să vă negociați echilibrul între viața profesională si cea personală

"Nativii din gemeni vor simți nevoia de a ieși mult in evidență, de a participa la proiecte, de a vorbi cu oamenii, de a comunica, de a împărtăși din experiențele lor. În același timp, cei născuți sub acest semn vor trebui să fie foarte atenți la planificare. Pentru a fi cât mai eficienți în ceea ce își vor propune să facă, nativii din Gemeni vor fi nevoiți să știe exact ce anume vor face, cum vor face și când anume", a spus astrologul Daniela Simulescu.

Nevoia asta de ieși in față va veni și cu niște sacrificii, cu un compromis din partea nativilor în Gemeni și cu niște negocieri destul de puternice cu diverși membri ai familiei.

Luna martie este o lună bună pentru călătorii, pentru planuri, pentru obiective noi

Este recomandat nativilor din Gemeni să nu mai dea atâta importanța unor factori de decizie, unor persoane pe care le considerați sarea și piperul în viața voastră. Este săptămâna în care gemenii ar trebui să urce pe piedestal.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Nativii în Berbec

Astrologul Daniela Simulescu a vorbit și despre dificultățile prin care va trece zodia Berbec în săptămâna 14-20 martie 2022:

„Prima parte a săptămânii e low, e într-o vibrație foarte joasă. Nu ai energie, nu știi încotro să te canalizezi, nu știi în ce să investești. Marte în Vărsător îți priește mai mult, dar încă nu e ceva palpabil. A doua parte a săptămânii, când Soarele va intra în semnul tău, vei simți așa o nevoie de a face ceva, de a începe să faci ceva, un proiect sau să faci o călătorie, să te înscrii la un curs. Trebuie să faci ceva și dintr-odată vrei să faci curățenia de primăvară, să schimbi garderoba. Dacă la începutul săptămânii abia te aduni, a doua parte a săptămânii va fi mai bine, mai ales spre weekend...citește in continuare...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel