Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Horoscop 14 - 20 octombrie, previziunile Danielei Simulescu pentru zodia Taur: S-ar putea să fiți luați prin surprindere

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Pe 17 octombrie urmează o Superlună Plină, care se petrece pe Axa Berbec-Balanță. Aceasta aduce un val de energie pentru Berbeci, Raci, Balanțe și Capricorni. Acești nativi vor simți o nevoie profundă de transformare, vrând să lase în urmă lucrurile care nu le mai sunt de folos. 

Citește și: SuperLuna Plină, horoscop 14 - 20 octombrie: Zodia atenționată cu privire bani. ”Aveți grijă cu privire la merele otrăvite”

Pentru cei născuți în zodia Taur sau cu ascendent în Taur, se pare că urmează o săptămână plină. Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor-șef Astrosens, recomandă să nu lăsați pe mâine ce puteți face azi.

"Venus, guvernatoarea voastră, e plină de aspecte în această săptămână, dar ce trebuie să rețineți voi este că în primele zile e în casa a VII-a. Dacă aveți ceva de discutat sau de rezolvat cu partenerul, s-ar putea să fiți luați prin surprindere, pentru că voi tot vreți să amânați, dar dintr-o dată, iată, opoziția dintre Venus și Uranus nu vă mai lasă să așteptați, e nevoie să discutați acum. Nu lăsați pe mâine ce puteți face azi.

În a doua parte a săptămânii, Venus se mută în casa a VIII-a, ceea ce înseamnă că veți fi mult mai preocupați de partea financiară. Și să nu uităm că Jupiter este retrograd în casa a II-a, iar această axă II-VIII va fi destul de activă în următoarele săptămâni. Aici vorbim atât de banii din salariu, cât și de cheltuieli în plus pe care nu le-ați preconizat, sau dintr-odată, partenerul are nevoie de banii voștri sau voi de banii partenerului.

Vor apărea tot felul de negocieri. Cumva, negocierile nu vor fi doar pentru banii per se, ci e vorba și de timp, de resurse, de disponibilitate", spune astrologul Daniela Simulescu.

Te-ar mai putea interesa și: EXCLUSIV Horoscop 15 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziunile zilei pentru fiecare zodie - VIDEO

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel