EXCLUSIV  Horoscop 14 august: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară: Zodia care-și schimbă viața. Gata, ajunge! Nu îți mai face rău!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Astăzi avem un careu între Soarele din Leu și Uranus din Taur. Acest aspect poate provoca destule evenimente neașteptate sau schimbări bruște în comportamentul apropiaților. Recomandabil ar fi să nu vă faceți planuri. Și nici să vă opuneți schimbărilor. Bineînțeles că vom dori să știm dacă acest aspect este bun sau rău. Lui Uranus îi place să ne ia prin surprindere. Ce-i drept, careul reprezintă o tensiune interioară. Deci am putea spune că, de fapt, noi avem nevoie de un crâmpei suplimentar de libertate. 

BERBEC

Vei simţi că, în anumite părţi ale vieţii, nu ai control. De aceea, ar fi bine să îţi vezi de viaţa ta, să munceşti şi să ai multă răbdare.

TAUR

Profesional, ar trebui să nu forţezi nimic, pentru că nu vei obţine nimic. Învaţă să aştepţi momentul potrivit să faci ceva.

GEMENI

Vorbele tale vor fi multe aiurea. Nu le poţi controla pe toate şi s-ar putea să ai parte de surprize, adică oamenii să vină la tine să îţi zică ceva şi tu să spui că a fost doar o glumă, dar ei nu vor crede.

RAC

Dacă ai un talent sau ai avut, dacă e ceva ce ţi-a plăcut, la care să te pricepi, ai putea să reiei acel lucru.

LEU

Nu ar strica să vă pregătiţi de o nouă viaţă, la modul în care aţi putea să vă treziţi aşa, zilele acestea, şi să ziceţi "gata" - cu persoana asta care nu m-a respectat nu mai vorbesc, de exemplu. Vei ajunge într-un punct în care nu îţi vei mai face rău.

FECIOARĂ 

Mai aveţi un AS în mânecă, zilele acestea, pentru orice vă doriţi. Trebuie doar să faceţi ceva în mod concret.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel