EXCLUSIV  Horoscop 14 iunie 2024. Conjuncție Mercur - Soare în Gemeni / Previziuni pentru toate zodiile / video

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu horoscopul zilei de vineri, 13 iunie 2024.

 

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și Youtube.

Mercur face o conjuncție cu Soarele în semnul Gemenilor. Există riscul să fim orbiți, să scăpăm detalii importante sau să avem un scurtcircuit în comunicare/procesul gândirii. De asemenea, vă recomandăm să nu vă aglomerați deloc programul pentru că nu vă veți putea ține deloc de toate sarcinile. 

Berbec

Îți lipsește puterea de concentrare. Și s-ar putea să alergi după mai mulți iepuri în același timp. Încearcă să nu te lași influențat. 

Taur

S-ar putea să iei unele decizii proaste pe plan financiar. Și ar fi recomandabil să nu te lași deloc influențabil în acest sens. 

Gemeni

Rămâi blocat pe unele idei și nu poți vedea nimic din altă perspectivă. Mintea îți va fi destul de copleșită, deci nu exagera cu oboseala. 

Rac

Astrele îți recomandă să alegi calea rațională de fiecare dată. Dacă nu, s-ar putea să iei unele decizii pe care le vei regreta. 

Leu

Vei fi tare uituc! Norocul tău este că prietenii te înțeleg și vor încerca să te ajute. Nu îți face foarte multe planuri!

Fecioară

S-ar putea să nu fii atent la unele detalii, mai ales la locul de muncă. Astrele îți recomandă să găsești multiple perspective în orice proiect. 

Balanță

O zi foarte bună pentru a învăța ceva nou. Trebuie să ai mai mare grijă la călătoriile pe care le vei face sau la planificat. 

Scorpion

Dai prea mare importanță unor detalii total nesemnificative și s-ar putea să ratezi esențialul. Stai cât mai departe de indiscreții. 

Săgetător

Te uimește comportamentul partenerului. Se schimbă de la o zi la alta și tu nu știi ce să mai înțelegi. Evită ironiile la adresa lui. 

Capricorn

Colegii îți dau mari bătăi de cap. Din cauza lor, nu te poți ocupa de proiectele tale așa cu trebuie. Îți va fi greu să te ții de un program strict. 

Vărsător

Îți dedici prea puțin timp. Uiți că și nevoile tale sunt importante. Astrele îți recomandă să stai departe de evenimentele stresante. 

Pești

S-ar putea să apară tot felul de probleme legate de gospodărie. Discuțiile cu familia nu vor fi neapărat pe placul tău.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel