EXCLUSIV  HOROSCOP 14 martie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Cumpărați-vă ce vreți, pentru a nu regreta apoi

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Este una dintre acele săptămâni în care îți dai seama că nu mai poți să continui la locul de muncă su îți dai seama că totul e până aici, îți ajunge, ai niște limite. Ori îți dai seama că nu te mai mulțumește ceea ce faci, simți că ai nevoie de ceva cu sens, ceva să te împlinească, ceva să îți placă, ceva în care să te implici, nu mai poți să fii robot în ceva și poate, cine știe, iei o decizie. 

Horoscop SCORPION

Este o săptămână în care tu s-ar putea să fii factorul de decizie sau factorul mediator între două părți, mai ales la locul de muncă și îți va ieși foarte bine, mai ales pentru că ai viziune, știi să negociezi și știi mai bine punctele slabe și punctele tari ale persoanelor cu care tu lucrezi. 

Horoscop SĂGETĂTOR

E multă comunicare, sunt multe drumuri, telefonul sună, scrii mailuri, dai mesaje. Mintea ta astăzi este un motor perpetuu și nu o să mai ai ce să faci altceva în afară de lucrurile astea. Seara vei ajunge acasă și nu vei ști de tine. 

Horoscop CAPRICORN

Vorbeam zilele trecute de parte financiară, care este foarte importantă. Dar vezi că nu e doar partea ta financiară, începi să te preocupi și de bani celorlalți și ce au făcut cu ei, cum să îi ajuți. Nu sări gardul, nu te duce mai departe, nu forța. Stai în curtea ta, nu te duce în curtea celuilalt. Tu doar bagă capul printre scânduri și spune că ai putea să faci așa și așa, dar nu sări, nu rupe scânduri, nu face scandal. Lasă-i pe ceilalți să facă. Tu îi sfătuiești, dar nu îi forța. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Vă zic să mergeți înainte, să fiți conștienți, să mergeți aici și acum, să nu vă mai raportați la trecut, iar dacă vreți să vă cumpărați ceva să vă bucurați de viață, hai! Nu așteptați ziua de mâine și să vă gândiți ”vai, dacă mi-aș fi luat și eu prăjitura aia de ieri”. Cumpărați-o, nu vă bazați că economisiți, că o să apară cheltuieli și o să regretați că nu ați luat-o. 

Horoscop PEȘTI

La voi cam toată săptămâna e cam zbuciumată pentru că sunteți actori în luna plină care va avea loc pe 11 martie și spun asta pentru că s-ar putea să observați în jurul vostru că sunteți destul de tensionate toate relațiile și parteneriatele. Haosul acesta nu este unul plăcut. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel