EXCLUSIV  Horoscop 14 septembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care descoperă probleme de sănătate. Nu te-ai fi gândit niciodată la așa ceva

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe cer se pregătesc schimbări care mai de care mai stresante pentru noi. Vineri, Mercur se oprește din retrogradare în Fecioară. Și în același semn primim și Lună Nouă. Programul nostru este deja plin. Și apar și unele încurcături care să ne dea planurile peste cap. Va fi destul de frustrant. Dar cu răbdare, totul se va rezolva. 

BERBEC

Este important să înveţi să munceşti altfel şi să ai grijă de sănătatea ta, indiferent de vârsta pe care o ai. S-ar putea să descoperi probleme de sănătate pe care nici nu bănuiai că le ai.

TAUR

Nu mai accezi la resursele celorlalţi, vei fi foarte răbdător, dar vei fi şi frustrat. Vei înţelege că nu prea este bine să visezi, ci să treci la treabă. Sentimentul de izolare din partea prietenilor nu este prea plăcut, dar şi în viaţa ta, şi în viaţa lor sunt nişte evenimente.

GEMENI

Simţiţi că nu sunteţi apreciaţi, văzuţi, că şefii vă solicită prea mult. Pe de altă parte, nu v-ar da nişte sarcini dacă nu ar ştii că le puteţi duce, dar, în acelaşi timp, aţi vrea să fiţi aplaudaţi. Este frustrarea aia de când eşti mic, te dai în stambă, faci pe plăcul părinţilor şi nu te aplaudă, iar tu faci tot posibilul să te vadă. Aveţi grijă să nu faceţi vreo prostie să fiţi văzuţi.

RAC

Vei descoperi care vă sunt limitele în domeniul educaţiei, informaţiei, până unde se întinde plapuma. Trebuie să vă acceptaţi nişte limite.

LEU

Dacă e să vă faceţi vouă ceva rău, în perioada asta, ar fi să depindeţi de banii altora. Este cel mai neplăcut lucru. Aveţi grijă!

FECIOARĂ 

Relaţiile nu sunt aşa cum v-aţi fi dorit. Alea în care fluturaşii sunt mahmuri, sunt beţi nu prea merg, dar voi pe alea vi le doriţi. Astea care sunt liniştite, cu compatibilitate, cu viaţă liniară... Asta sunt relaţiile adevărate, dacă vreţi ca la bătrâneţe să fie cineva lângă voi. Nu mai e ca în poveşti.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel