EXCLUSIV  Horoscop 15-21 mai 2023 pentru zodia Balanță. Daniela Simulescu: Aveți grijă puțin la cheltuieli și la datorii!

Horoscop 15-21 mai 2023 pentru zodia Balanță. Daniela Simulescu - Aveți grijă puțin la cheltuieli și la datorii! Sursa foto: freepik.com
Horoscop 15-21 mai 2023 pentru zodia Balanță. Daniela Simulescu - Aveți grijă puțin la cheltuieli și la datorii! Sursa foto: freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Balanță. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 15-21 mai 2023.

"Balanță și cei cu ascendentul în Balanță! Jupiter intră în Casa 8 și, teoretic, vă cresc veniturile. La Jupiter, în Casa 8, mai vine un venit dintr-o moștenire, dintr-un partaj, dintr-o negociere. Și banii vin pentru că, la un moment dat, aveți niște găuri de acoperit. 

Cu Jupiter în Casa 8, să știți că partea asta spirituală, ezoterică, toate domeniile acestea vă vor interesa din ce în ce mai mult. 

Cu Jupiter în Casa 8 trebuie să aveți grijă de procesul de vindecare interioară: fie mergeți la un psiholog, fie mergeți la un duhovnic. Căutați un specialist care să vă ajute foarte mult pe zona asta.

Cu Jupiter în Casa 8 trebuie să aveți grijă și la secrete.  Dacă țineți un secret atât de mult ca să nu fie aflat, atunci să nu încercați să investigați secretele celorlalți. Vei avea niște tendințe manipulatoare și pierdeți controlul repede.

Adică Jupiter în Casa 8 are și părți bune, dar și părți mai neplăcute. Adică poate să fie și o resursă imensă, dar și o vulnerabilitate! Cei care au probleme în intimitate, acum trebuie discutate, că se pot rezolva. Sau, de ce nu, să condimentați și mai mult lucrurile.

Marte iese din Rac din Casa 10, unde v-a făcut să nu vă mai înțelegeți cu șefii și trece în Casa 11 în Leu. Oarecum îmbunătățește și relația cu partenerul și, în același timp, vă dă mai mult curaj pentru  planurile de viitor.

Cred că vă pregătește pentru 2024 când Jupiter se duce în Casa 9 și veți avea obiective mult mai înalte. Dar altfel, dragii mei, aveți grijă puțin la cheltuieli și la datorii!", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro.

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel