EXCLUSIV  Horoscop 15-21 mai 2023 pentru zodia Capricorn. Daniela Simulescu: Aveți voie să fiți obsedați de o pasiune!

Sursa foto: freepik.com
Sursa foto: freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Capricorn. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 15-21 mai 2023.

"Capricorn și cei cu ascendentul în Capricorn. Vine o perioadă bună pentru voi. O perioadă de, voiam să spun, redescoperire. Când Jupiter intră în Casa 5, vă  aduce pe tavă faptul că trebuie să fiți fericiți. Poate unii știți, nu generalizăm. În orice caz, acest tranzit este menit să vă oblige către puțină autoindulgență.

Adică să fiți tentați să fiți ispitiți, dar cu responsabilitate, bineînțeles! Să gustați din viață!  Să gustați  din tot ce vă poate oferi viața mai bun. Fie că e că vorba despre unele obiceiuri sau că e vorba despre dragoste! Sunt relațiile alea bazate pe fluturași, pe aventură, pe competiție, pe joacă. 

Trebuie să vă permiteți, indiferent de vârsta pe care o aveți, să trăiți, să râdeți, să dansați, să mâncați, să mergeți la filme. Asta își dorește Jupiter în Casa 5. Dorește și copii pentru cei care își doresc copii. În primul rând, vrea să creeze ceva din voi și prin voi.

Marte intră în Casa 8 și v-aș recomanda să vă retrageți puțin din investiții. Jupiter în Casa 5 are o componentă financiară foarte puternică. Dacă primiți bani de la familie, poate investiți în ceva. Dar Marte în Casa 8 vă roagă să aveți grijă unde vă aruncați!

Cu Marte în Casa 8 și cu Jupiter în Casa 5, aveți parte de senzualitate, flirt, romantism, bucurie. Aveți voie  să fiți obsedați de o pasiune și, efectiv, să înotați adânc către ea, până la profunzimi, până la fundul apei respective și să simțiți că trăiți. Aveți nevoie de lucrul ăsta!", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro.

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel